Прес-конференції - 15-07-2012, 08:07 - sasa 143

Вадим Євтушенко: \”До наступної гри з \”Волинню\” буде підсилення\”

Вадим Євтушенко: \”До наступної гри з \”Волинню\” буде підсилення\”

Післяматчева прес-конференція наставника ворсклня Вадима Євтушенка

 

– Складно сказати однозначно, що сьогодні не вийшло. Не вийшло створювати постійний тиск на лінію оборони. На мій погляд, наші центральні півзахисники недостатньо вдало вели боротьбу. Ми програвали підбори, це позначилося у моменті, коли не змогли поборотися за м\’яч і і гравець суперника вивів сам на сам із Долганським свого партнера. На флангах у нас виходило непогано, але для перемог у таких матчах центр півзахисту повинен грати більш агресивно.

– Як оцінюєте гру дебютантів?
– Ми не можемо виставити претензії Сапаю чи Пічкуру, вони зіграли непогано, старанно. Може, ККД був недостатньо високий у фазі завершення. Але через їх фланг нам Кривбас нічого і не створив.

– Чому вирішили вибрати Безуса для того, щоб поставити його в ворота?
– Він сам себе обрав. Даллку виявив бажання стати в рамку, але ми упустили цей момент. Просто Рома сказав, що краще залишити захисника, ніж нападника в такій ситуації. Але я не знаю, хто з них кращий воротар. Ромі завадила недосвідченість, йому просто потрібно було зайняти свій кут. Звинувачувати його я не можу.

– Що думаєте про сьогоднішній суддівстві?
– Я дотримуюся думки, що не варто обговорювати суддів. Будь-якому тренеру здається, що на його команду тиснуть. Не скажу, що цей рефері «тиснув», але пару моментів він не свиснув на нашу користь, давав грати довше в моментах, де збивали наших. Але він не вплинув на хід гри.

– Що з передматчевої установки ваші гравці реалізували?
– Не вийшла гра через середину поля. Не змогли за допомогою опорних півзахисників підійти ближче до штрафної, щоб створити тиск. Через фланги виходило, але підбирань ми трохи виграли. Обидві команди були млявими.

– Як скоро ми побачимо Лієтаву?
– Документи його надійшли, він вже готується. Але я не можу сьогодні дорікнути Янузі, він старався і зіграв краще, ніж в контрольних іграх. Ми не змогли дати йому підтримку в центральній зоні, це стосується Безуса і Маркоскі.

– Чи складно приходити на місце успішного тренера і чи відчуваєте моральний тиск у зв\’язку з цим?
– Я про це не думаю. Я прийшов і працюю. Розумію, що Павлов став тут легендою, але часи змінюються. Це вболівальники більше \”мусолять\” цю тему і відправляють Ворсклу в першу лігу. Це неправильно, ми будемо працювати. Плюс до наступної гри з Волинню буде підсилення, ми багатьох гравців сьогодні не задіяли.

– Прокоментуйте ситуацію з Куриловим та Селіним?
– Вони травмовані на сьогоднішній день, тому не грали. Селін порізав ногу, купаючись у Ворсклі. Шви вже зняті, він тренується. Курилов отримав травму на зборах з Шахтарем, у нього досі болить голеностоп.

 

Прес-служба ФК Ворскла

Погода