Інтерв'ю гравців, тренерів - 02-07-2012, 10:07 - sasa 227

Вадим Євтушенко: \”Процес комплектації ускладнюється\”

Вадим Євтушенко: \”Процес комплектації ускладнюється\”

Головний тренер «Ворскли» – приділив кілька хвилин спілкування з клубною прес-службою

– Вадим Анатолійович, як відбулося знайомство з командою? Які загальні враження від зборів в Ялті?
– Сприятливі враження. Хлопці провели дуже хороший і незвично довгий тренувальний збір. Видно було, що хлопці втомилися в кінці. Незважаючи на це, працювали ми дуже злагоджено. Однак трохи засмучені тим, що в контрольних іграх не змогли забити більше голів. У нас було у всіх іграх перевага, але створюючи моменти, не змогли їх реалізувати. Значить, є над чим працювати.

– Але ви дали проявити себе багатьом молодим хлопцям, може в цьому причина слабкої результативності в контрольних іграх?
– Мені було цікаво побачити всіх хлопців, які є в складі «Ворскли». Гравців основи я знаю добре, я просто спостерігав за ними вже в процесі тренування. А ось на молодь хотілося подивитися ретельніше, аби зробити оцінку їх конкурентоспроможності та перевірити чи можна найближчим часом на них розраховувати.

– Як вважаєте, Вам дістався добротний матеріал, щоб з нього ліпити команду?
– Скажу так, хлопці не без таланту. Але молодості властива нестабільність. Тому той, хто показуватиме стабільно хороший клас гри, має більше шансів на місце в основі.

– Розкажіть від тих футболістів, які можуть поповнити ряди «Ворскли»?
– Це процес зараз ускладнюється тим, що у нас є гравці, які знаходяться під загрозою піти з команди. Це ускладнює нашу селекційну роботу. Якщо вони залишаться, у нас буде менше роботи в плані селекції. Якщо ж вони підуть, треба буде закривати ці позиції. Є, звичайно, імена в запасі, але зараз ми всіх не запрошуємо. Немає сенсу, поки у нас є свої гравці. Тим не менш, сьогодні до Мілька і Єременка на перегляд приєдналися Вадим Сапай і Сергій Валяєв. Ми придивляємося і до інших виконавців. Хоча я можу зрозуміти інтерес уболівальників, але наразі їхні імена називати не буду. Будемо вирішувати селекційні питання по мірі необхідності.

Погода