Матчі - 07-05-2011, 07:05 - sasa 157

Вагомий крок до Європи?

Вагомий крок до Європи?

Перемігши вперше в історії в Києві \”Арсенал\”, \”Ворскла\” залишилася на шостому місці і наразі має непогані шанси на виступ у Лізі Європи

\”Арсенал\” (Київ) – \”Ворскла\” (Полтава) 0:1
Безус 46

Нереалізований пенальті: Безус 46 (воротар)

\”Арсенал\”: Погорілий, Єщенко, Хомин (Ковпак 69), Аржанов, Самодін, Данілав, Богданов, Шацьких, Гусєв, Шоава, Матюхін
\”Ворскла\”: Величко, Курилов, Чеснаков, Селін, Янузі (Сачко 64), Осипенко (Громов 82), Безус (Оберемко 90 +3), Кулаков, Маркоскі, Краснопьоров, Даллку
Головний арбітр: Олександр Дердо (Іллічівськ)
Асистенти: Олег Муравйов (Маріуполь), Володимир Жарий (Павлоград)

Попередження: Данілав 59, Шоава 90 +1

7 травня. Київ. НТК імені Банникова.

 

Матч, в якому \”Арсенал\” приймав \”Ворсклу\”, був важливим для обох команд, адже як кияни, так і полтавці зберігають реальні шанси на 6 сходинку турнірної таблиці за підсумками чемпіонату, а, отже, і на участь у Лізі Європи.

Мабуть, цим пояснюється, що футболу у матчі було небагато, натомість було аж забагато боротьби, протистоянь та зіткнень.

Зрозуміло, що за таких умов про красивий футбол не йшлося, а, отже, на багато голів розраховувати було важко. Так воно і сталося.

Перший тайм завершився \”сухо\”, однак вже на початку другого гості змогли відкрити рахунок. Зробили полтавчани це, реалізувавши пенальті. Шоава у власному штрафному майданчику сфолив на Янузі, а вирок виконувати взявся Безус. З першого разу вразити ворота Романові не вдалося – Погорілий відбив м\’яч, але на добивання Безус вже був влучним.

Після цього \”ворскляни\” віддали ініціативу господарям, сконцентрувавшись на захисті власних воріт. І таки змогли вистояти, хоча в \”Арсенала\” було кілька непоганих нагод, щоб принаймні зрівняти рахунок. Хоча і ворскляни могли ще забити, але Артем Громов не влучив у порожні ворота у вже компенсований арбітром час.

Погода