Інтерв'ю гравців, тренерів - 09-08-2012, 04:08 - sasa 188

Валерій Гошкодеря: \”Шахтар\” виграє, як би не впиралася \”Ворскла\”

Валерій Гошкодеря: \”Шахтар\” виграє, як би не впиралася \”Ворскла\”

Напередодні матчу 5 туру Прем\’єр-ліги \”Шахтар\” – \”Ворскла\”, своїми думками про майбутню гру поділився ветеран \”гірників\”, у минулому керівник відділу селекції ворсклян Валерій Гошкодеря.

\"Валерій– За Вашими спостереженнями, з чим пов\’язаний невдалий старт \”Ворскли\” в чемпіонаті?
– Зараз у них йде перемикання з одного тренера на іншого. Євтушенко наразі складно працювати з футболістами, тому що після того як пішов Павлова почалися рухи: когось з хлопців запрошували до \”Шахтаря\”, когось до Києва. Тобто, поки що немає цілісного колективу, звідси і всі проблеми. У перших іграх не грали ні Селін, ні Курилов. У пошуку знаходиться тренер.

– Євтушенко – один з футболістів Лобановського. У той же час у нього досить різноманітний тренерський досвід. Як вам здається, який футбол йому ближче?
– В принципі, він попрацював в Європі, в Швеції грав, потім працював тренером. Погляди на футбол у нього правильні. Але він може проповідувати один футбол, а виходити з того, які виконавці є в наявності.

– Що ж ми побачимо на поле 12 серпня?
– \”Ворскла\” намагатиметься і упиратися з усіх сил, їм відступати нікуди. Це буде непростий суперник для \”Шахтаря. Бо у\” Ворскли \”мало очок, тому що їм потрібно в кожній грі надолужувати. Тим більше тренер новий, і тому складом гравців, який вийде на матч проти\” Шахтаря \”, потрібно буде доводити свою спроможність . Але чи буде цього достатньо проти \”Шахтаря\”?

– Ваш прогноз на матч?
– 2:0. \”Шахтар\” виграє, як би не впиралася \”Ворскла\”.

– А якщо буде оптимальний склад гравців, вийдуть Селін, Курилов, Безус?
– Нічого не зміниться. \”Ворскла\” наразі нічого не зможе протиставити \”Шахтарю\”, який дуже пристойно стартував із самої першої гри чемпіонату. Я давно не пам\’ятаю, щоб \”гірники\” так потужно починали сезон, як зараз.

 

UA-football

Погода