- 15-09-2011, 05:09 - sasa 180

Іван Шарій: \”Ворсклі\” цілком по силам вийти з групи\”

Іван Шарій: \”Ворсклі\” цілком по силам вийти з групи\”

Колишній гравець \”Ворскли\” 53-річний Іван Шарій прогнозує нічию полтавській команді у першій грі групового етапу Ліги Європи проти данського \”Копенгагена\”.

\”Буде 1:1, або 0:0. Феєричного матчу з багатьма забитими м\’ячами, думаю, не буде. Все таки, полтавці уперше грають на такій стадії єврокубків. Перед грою футболісти хвилюватимуться. І це добре, значить відчувають відповідальність за результат. Та мандражу на полі не буде. Все таки команда уже грала в Європі. Та і Кубок України виграла на заповненому стадіоні. Так, що 30 тисяч іноземних вболівальників навряд чи вплинуть на нашу команду\”, – каже Шарій.

За словами Івана Шарія, на позитивний результат \”Ворскла\” може розраховувати, якщо вдало зіграє в обороні.

\”Міцна оборона і гострі контратаки – фірмовий стиль полтавської команди. Так з \”Копенгагеном\” і треба грати. І навіть відсутність лідерів команди Закарлюки і Маркоскі не має вплинути на \”Ворсклу\”. Наша команда сильна своїм колективом, а не окремими гравцями\”, – говорить Іван Григорович.

Крім \”Копенгагену\” у Лізі Європи \”Ворскла\” зіграє з німецьким \”Ганновером\” і бельгійським \”Стандартом\”.

\”Усі ці команди можна обігрувати. Формально фаворит \”Ганновер\”, але це усе тільки на словах. Якщо Полтава добре налаштується і підготується до німців, то обіграє їх. \”Ворсклі\” цілком по силам вийти з цієї групи\” – прогнозує Шарій.

Крім \”Ворскли\”, у Лізі Європи \”Динамо\” зіграє на своєму полі з англійським \”Сток Сіті\”, а харківський \”Металіст\” на виїзді зустрінеться з австрійською \”Аустрією\”.

\”Динамо\” обов\’язково повинно брати 3 очки з англійцями. Не знаю, яким буде рахунок, але наші переможуть. \”Металіст\” на виїзді повинен зіграти у свою атакувальну гру і все буде добре. Ми часто недооцінюємо свої команди. Це неправильно. Думаю, два наших колективи вийдуть зі своїх груп\”, – говорить Іван Шарій.

Gazeta.ua

Погода