- 06-09-2015, 06:09 - sasa 183

Іван Іванов зійшов з позиції лідера українського триатлону

Іван Іванов зійшов з позиції лідера українського триатлону

Протягом останніх трьох років полтавець Іван Іванов був явним лідером українського чоловічого триатлону, але 2015 рік став майже провальним для нашого земляка.

У більшості міжнародних стартів цього року Іванов не зміг фінішувати. Й у своєму останньому старті – сьогодні, 6 вересня – у Констанці (Румунія) на етапі Кубка Європи – Constanta-Mamaia ETU Triathlon Premium European Cup – полтавець також на \”дібрався\” до фінішу. Дистанцію плавання наш земляк завершив у загальній групі з результатом – 18 хвилин 57 секунд, після чого витратив 53 секунди на переодягання перед велогонкою. Але на дистанції велогонки він припинив подальшу боротьбу. Цікаво, що після плавання Іван Іванов на 9 секунд випереджав іншого українця Єгора Мартиненка, який у підсумку фінішував у \”преміальній\” десятці – на 7-му місці (1 година 57 хвилин 11 секунд), за що отримав призовий бонус у 750 євро. А переможець змагань у Констанці – Арес Абуїн з Іспанії (1:54:58) отримав переможний чек на 3125 євро.

У першості серед жінок дві українки в Румунії увійшли до \”преміальної\” десятки: Юлія Єлістарова завоювала \”бронзу\” (і 1875 євро), а Інна Рижих посіла 8-е місце (500 євро).

Катерина БАБИЧ

Погода