Прес-конференції - 03-05-2015, 04:05 - sasa 177

Василь Сачко: Крок до путівки в Лігу Європи? Зауважте, це сказали ви, а не я

Василь Сачко: Крок до путівки в Лігу Європи? Зауважте, це сказали ви, а не я

Прес-конференція головного тренера полтавської Ворскли Василь Сачка

– Спасибі за привітання з ювілеєм. Звичайно ж, перемога – найкращий подарунок. Ми готувалися до гри, я переживав. Зараз я дуже радий.

У нас вчора у спортивного директор клубу був день народження. Сьогодні Ковпак провів свій 250-й матч у вищій лізі, ювілей у мене сьогодні. Одні свята у нас, виходить. Хлопці серйозно підійшли до гри, в першому таймі було достатньо моментів, але могли і пропустити. Завдання було гнути свою лінію, замикати фланги. Хлопці правилися, забили, потім подвоїли. Заслужено перемогли.

Металіст – добротна команда, вона такою була і такою залишається. Я бажаю їй успіху. Ми ж сьогодні зробили великий і широкий крок. Як воно буде, подивимося далі.

Крок до путівки в Лігу Європи? Зауважте, це сказали ви, а не я. У нас стоїть завдання – радувати своїх уболівальників, їм низький уклін за підтримку команди. Наш почесний президент завжди ставить завдання. Поважає себе і команду, завдання у нас є, але нехай воно залишиться між нами. Я не хочу говорити. Побачимо в кінці чемпіонату.

Погода