Прес-конференції - 04-05-2014, 11:05 - sasa 176

Василь Сачко: Мені краватки не потрібні, мені потрібні перемоги

Василь Сачко: Мені краватки не потрібні, мені потрібні перемоги

Наставник ворсклян на прес-конференції розповів про перемогу своєї команди над Металургом

– Запоріжжя – гарне місто. Тут прекрасний стадіон, прекрасні глядачі. Але ми приїхали сюди за очками, за перемогою. Перший тайм мені не сподобався. У перерві просили хлопців додати у швидкості. Додали, забили. Могли ще забивати, але не пощастило. Тим не менш, рахунок на табло. Вітаю хлопців!

– Значить, вам на день народження все-таки перемогу подарували чи все таки була краватка?
– Мені краватки не потрібні, мені потрібні перемоги. Знаю, що в Запоріжжі є кадрові проблеми. Але у нас теж – або травми, або дискваліфікації. Але ми не скаржимося, у нас є такі гравці, як Баранник. Ми його просили: \”Олег, виходь і забивай, не треба нічого придумувати\”. Він вийшов і забив.

– Гравець \”Металурга\” Євген Пісоцький стане в наступному сезоні гравцем \”Ворскли. Його сильні і слабкі сторони, з вашої точки зору?
– Якби про нього була якась негативна інформація, то Пісоцького б не підписали з мого прохання. Ми розраховуємо на нього. Думаємо, що він складе конкуренцію гравцям Ворскли.

– А ще хтось з гравців Металурга імпонує вам?
– Металург – справжня кузня талантів. Тут ефективно працює школа, команда U19, дубль. Я ось був на матчі молодіжних складів і мені сподобалися ваші хлопчаки. Думаю, що Металург повинен бути вище у турнірній таблиці. Для цього в клубі створені всі умови. Тож бажаю успіхів і якнайшвидшого одужання Металургу!

Погода