- 30-05-2015, 11:05 - sasa 237

Василь Сачко: Нам хочеться всього й багато, але будемо відштовхуватися від своїх можливостей

Василь Сачко: Нам хочеться всього й багато, але будемо відштовхуватися від своїх можливостей

Після матчу з Зорею Василь Сачко доволі розлого розповів і про останню гру чемпіонату і про майбутнє Ворскли.

Про Зорю

Вийшла бойова гра. По-іншому ми не уявляли. Адже 5-6 турів тому ніхто не міг подумати, що Ворскла буде боротися в останньому турі саме з Зорею і саме за четверте місце. Очікування виправдалися. Вийшов хороший матч. Те, що протягом усього дня йшов дощ, не стало перешкодою.

Була пристрасть, була боротьба до самого фінального свистка. Я подякував в роздягальні хлопцям за гру. Ми не програли її, але шкода, що не виграли. Були моменти, не маю жодних претензій до суддівства, але перший гол був підозрілим. Потрібно дивитися. Є фахівці, нехай розбераються. Мені здалося, що м\’яч був забитий з положення поза грою. За вилучення Шиндера… Ми не просимо пенальті. Нам не треба подачок, але був контакт з ногою. Не потрібно пенальті, але навіщо його виганяти? Йде контакт із ногою ззаду, гравець впав і суддя вирішив, що футболіст повинен покинути поле.

Зоря – класна, хороша команда. Заслуговує поваги і знаходиться на четвертому місці по справі. Ми знаємо тренерський склад і з повагою до них ставимося, як і до інших клубів. Ми ні в чому не поступалися. Можливо, в якихось компонентах були кращі. Рахунок по грі. Він закономірний. Більше сказати нічого.

Про Маркоскі

Йован Маркоскі? У нього закінчується контракт. Він – футболіст з великої літери. Йован для Ворскли зробив чимало. Ми разом із ним грали свого часу. Він іноземець, але він, як свій. Полтавський! Залишив у Полтаві багато свого здоров\’я. Завдяки йому команда здобула чимало очок. Низький уклін йому. Життя триває. Йован закінчує кар\’єру футболіста у Ворсклі, але не закінчує з футболом. Для нього двері відкриті. Ми обговорювали це і з почесним президентом. Йованові буде запропонований хороший подарунок від клубу – робота в Ворсклі. Якщо він погодиться, то так і буде. Хлопець з амбіціями. Може він ще грати хоче? Це в нього треба питати. Як він вирішить так і буде.

Про Дедечка і плани на майбутнє

Денис Дедечко? Ми розмовляємо. Звичайно ж в команді будуть зміни. З кимось, можливо, попрощаємося, хтось з\’явиться. Ні в якому разі валитися нічого не буде. Футбольний клуб намагається зберегти кістяк, зробити конкурентоспроможною кожну лінію. Чи є у нас апетити? Звичайно є. Нам хочеться всього й багато, але будемо відштовхуватися від своїх можливостей на сьогоднішній день. Не хочу сказати, що у нас щось погано. Ми рухаємося своїм шляхом і нам ніхто не завадить дотримуватися їх і будувати команду далі.

Погода