Прес-конференції - 29-04-2014, 09:04 - sasa 190

Василь Сачко: Нічия, як поразка

Василь Сачко: Нічия, як поразка

Післяматчева прес-конференція наставника ворсклян

– При всій повазі до Таврії, нічия розцінюється нами як поразка. Звичайно, ми не розраховували на такий результат матчу, але Таврія діяла дуже грамотно в обороні. У них швидкі футболісти, цікава команда і, напевно, вона не заслуговує на те місце, на якому зараз знаходиться. Що стосується Ворскли, було таке передчуття, що щось може статися сьогодні. І така безглуздість – ми пропускаємо гол, і потім проблема у нас. І це не проблема сьогоднішнього дня. Це і проблеми минулого. Ми з командами, які нижче нас у турнірній таблиці, не можемо її «зламати». Другий тайм повністю пройшов під нашу диктовку, ми намагалися, ми просили хлопців грати більше через фланги, розхитувати оборону суперника. Але, на жаль, створили не так багато моментів, за винятком тих ударів здалеку. Про щось говорити зараз важко, рахунок на табло…

– З якої причини був відсутній Турсунов?
– Він отримав мікропошкодження. Ми до останнього вірили, що він сьогодні зіграє. Лікарі лікували, «шаманили над ним, але, на жаль, не спрацювало. Крім Турсунова у нас ще кілька людей травмовані. І мабуть, саме цих, маленьких моментів нам не вистачає для перемоги. Там трохи, там трохи, і виходить, як виходить.

– А Курилов зовсім не потрапляє до складу…
– Курилов теж… Ми чекаємо, поки він відновиться, він тільки відновиться – і знову травма, тільки відновиться – і знову травма.

Погода