Прес-конференції - 19-10-2015, 10:10 - sasa 188

Василь Сачко: \”Переконався, що у нас є команда\”

Василь Сачко: \”Переконався, що у нас є команда\”

Післяматчева прес-конференція наставника Ворскли.

– Ми задоволені тим, що виграли. Грали проти хорошої команди, що показав початок матчу. Я з повагою ставлюся до тренера \”Карпат\”, ми дивилися за командою, вивчали її. Це швидка і технічна команда. Ми пропустили з початку, але я переконався в тому, що у нас є команда. Ми забили тричі й довели рахунок до кінця гри.

– Які хороші якості ви побачили в \”Карпат\”?


– Початок за ними був. Був і контроль, і почерк. Але це не мені коментувати, я за своєю командою дивлюся. Ми добре вивчили суперника, знаємо, що є і молоді, і талановиті хлопці, і досвідчені. У команди є майбутнє, але я за своєю командою дивився.

– Чому ви замінили Ковпака?


– Він попросив заміну. Надіємося, там нічого серйозного, але травми нас переслідують. Баранніка ми планували на другий тайм, але через це нещастя вийшов ще в першому таймі. Радий за нього, він вистрілив двічі.

– Наскільки відчувалася відсутність Шиндера і Бартуловіча?


– У нас на заміні сьогодні три молоді хлопці були, які вчора грали за дубль. От Одарюк вийшов, ми його зараз привітаємо з дебютом. Травми є, але це наші внутрішні проблеми. Я вірю, що ми виліземо з них і відновимося. Бракує нам конкуренції, бракує креативу. Але сьогодні команда була на команду схожа. Нам треба був результат. Справа в тому, що 21 числа в Олега Бабаєва, якого з нами вже нема, виповнилось би 50 років. Ми це знали і присвячуємо цю перемогу йому.

– Ви поставили Богуша, бо більше нікого не було?


– Він працював в загальній групі й ні секунди не вагався. Сказав, що зможе грати. Треба було виручати команду і він зіграв достойно.

– Очікували, що Андрій Ткачук заб’є?


– Ми говорили з ним. Знали, що він тут немало часу провів. Андрій ставиться з повагою до \”Карпат\”, так само як і вся наша команда. Я радий за нього, він свою роботу виконав.

– Оцініть гол Турсунова за 10-бальної шкалою.


– Це нещасний випадок. Від цього ніхто не застрахований. Але команда зібралася, підтримала його, після чого в Санжара багато на полі виходило.

Інформаційний центр ФК \”Карпати\”

Погода