- 20-09-2015, 10:09 - sasa 174

Василь Сачко: Проблем у наших воріт практично не було

Василь Сачко: Проблем у наших воріт практично не було

Післяматчева прес-конференція головного тренера полтавської Ворскли Василь Сачка після матчу з донецьким Олімпіком

– На мій погляд, гра не була нудною або повільної. Було багато боротьби, агресії. Ніхто не хотів поступатися. Олімпік є для нас незручним суперником. По-моєму, гра була рівною. Радий, що ми завоювали три очки. У першому таймі було мало моментів. У другій половини обидві команди забили. Після другого забитого м\’яча ми грали по рахунку. За винятком кінцівки, проблем у наших воріт практично не було. Але ми вистояли. Олімпік – хороша команда, що вона сьогодні і підтвердила.

Наша команда грала так, як дозволив їй суперник. Погоджуся, що в деяких епізодах не вистачало руху, роботи без м\’яча, відкривань. Були перспективні контратаки, в яких футболісти погано розпоряджалися м\’ячем.

Рівень нашої команди поки не дозволяє грати на класі. Нам трохи не вистачає конструктивних дій, останньої передачі. Але при цьому командні дії допомогли нам  перемогти. Тому я вдячний хлопцям за цю перемогу. Зараз для нас важливий результат. У перших іграх ми створювали купу моментів, без кінця контролювали м\’яч, але, на жаль, не домагалися бажаного результату.

Крім того, наставник полтавської Ворскли розповів журналістам про кадрову ситуацію в команді.

– Наразі стикаємося з деякими проблемами. Але головна з них – це здоров\’я футболістів. У нас травмовані два воротарі, Скляр захворів, у Ковпака напередодні гри піднялася температура. Міщенко продовжує відновлюватися після травми. А ті, у кого є мікротравми, садни, виходять на поле і грають. Але незважаючи на це, ми намагаємося проводити ротацію, вносити зміни в гру. Сьогодні, наприклад, Громов грав другого нападника. Артем забив, значить такі корективи були виправданими.

Погода