- 30-08-2015, 09:08 - sasa 163

Василь Сачко: \”Радий, що зіграли на нуль і виграли\”

Василь Сачко: \”Радий, що зіграли на нуль і виграли\”

Післяматчевий коментар тренера біло-зелених.

– Ваша перемога – це те, що найбільше потрібно було команді?

– Безумовно. На першому місці стояв результат, але для результату потрібно і якість гри. Гра була непроста, багато було боротьби, однак намагалися включити швидкість і фланги. У першому таймі у нас була перевага, гострота біля воріт суперника була присутня, а ось після перерви гра трохи вирівнялася. Провели заміни і вони, напевно, вплинули на результат матчу. Радий, що зіграли на нуль і виграли.

– От тільки Шиндера втратили…

– Футбол – це чоловіча гра, в якій ніхто не хоче поступатися. Антон не любить програвати і поступатися. Шкода, що він отримав травму. Сподіваюся, травма не серйозна. Що стосується решти хлопців, вони старалися і віддавалися на полі, але потрібно ще більше конструктивних і індивідуальних дій.

– Чому Шиндера замінив Баранник, а не Ковпак?

– Це тренерська задумка. Сподівалися на швидкість Олега, на техніку, але не зовсім у нього виходила гра. Будемо ставити йому запитання.

– У нас з\’явився несподіваний бомбардир? Дитятьєв другий матч поспіль забиває важливі м\’ячі…

– Зараз у футболі такі вимоги, що вся команда повинна відпрацьовувати на оборону і на атаку. Радий за Олексія, він виконує свої функції в обороні, а також підключається на стандарти. Він багато забиває і на тренуваннях.

Погода