- 23-08-2015, 10:08 - sasa 176

Василь Сачко: \”Ткаченко наразі – воротар номер один, але сильно хвалити його не буду\”

Василь Сачко: \”Ткаченко наразі – воротар номер один, але сильно хвалити його не буду\”

Головний тренер Ворскли Василь Сачко поділився враженнями про перемогу у Чернігові

Була справжня кубкова гра. Ми залишилися в меншості і практично весь другий тайм грали вдесятьох. Потрібно віддати належне супернику – хороша команда, хороший тренер, хлопці швидкі. Радий, що пройшли далі. У Кубку простих ігор не буває. Ми пройшли, виконали задачу і готуємося до наступних ігор.

Ми знали, що гра буде непростою, але ми зобов\’язані проходити Десну. При всій повазі до суперника і до того, що це дуже непогана команда. Ми повинні були забивати з гри – були штанга, поперечина. Моменти потрібно реалізовувати. Ось над цим потрібно працювати – реалізація кульгає.

Про низку нічиїх. У мене немає пояснень. Треба забивати голи. Треба вигравати. Нічия не влаштовує ні нас, ні наших уболівальників, ні наших керівників. Нам треба краще працювати, розставляти акценти. Хлопці не завжди виконують те, що він них вимагаємо. Знову ж таки, трагедій з нічиїх не робимо. Сьогодні завдання виконали.

Про зворотну заміну Баранника. Це була тактична заміна. У нас було вилучення, і нам довелося перебудовуватися. Виграли – значить не помилилися.

Про Ткаченка. У нас є кілька воротарів і футболістів. У кожного є шанс. Саша наразі – воротар номер один. Він провів ряд ігор, пройшов загартування в матчі з Шахтарем. Коли ж йому грати, якщо не в такій ситуації? Він молодець, але сильно хвалити його не буду. Йому ще необхідно працювати над деякими моментами. Але те, що такі ігри загартовують – через Шахтар, Динамо, через серії пенальті – це йому тільки в плюс.

Про ротацію в складі. Деяким гравцям дали відпочити. Не приїхав Турсунов, у якого була мікротравма. Але є ротація і ми надаємо шанс зіграти іншим хлопцям. Хто як зіграв – розберемо по приїзду додому в Полтаву.

Про Непогодова. Він був на грі, щоб підтримати команду. Почувається вже набагато краще. Але йому потрібний певний період на відновлення. Ми чекаємо і Діму Непогодова і Стаса Богуша і всіх тих хлопців, які зараз випали.

 

Football.ua

Погода