Прес-конференції - 07-05-2016, 09:05 - Націоналіст 207

Василь Сачко: \”У перерві ввічливо попросили хлопців…\”

Василь Сачко: \”У перерві ввічливо попросили хлопців…\”

Після матчу \”Зоря\”-\”Ворскла\” про свої враження розповів журналістам головний тренер полтавців Василь Вікторович Сачко. 

 

– Сьогодні була рівна, на мій погляд, гра. Вона сподобалася вболівальникам. Мені хотілося б в це вірити. Було багато боротьби за територію і ділянки поля. Багато фолів і карток нахапалися як ми, так і суперник.

 

Якщо брати перший тайм, то нашою грою я не зовсім задоволений. Була невелика перевага «Зорі». Ми і гол пропустили. Радує те, що проявили характер, здобули вольову перемогу, додали в другому таймі, двічі забили.

 

Просили хлопців перед грою і говорили про те, що перемогу заслужить більше той, хто хоче. Ми виграли, і я дуже цьому радий.

 

– Що ви сказали хлопцям у перерві? Адже з перших хвилин другого тайму ми побачили зовсім іншу «Ворсклу»…

 

– Хлопців ввічливо попросили в перерві додати у швидкості, щоб активніше стали грати наші фланги, адже гра в першому таймі нас зовсім не влаштовувала. Пощастило в тому, що ми забили швидкий гол, відчули впевненість, почали створювати ще більше моментів і один з них привів до того, що заробили пенальті. Хлопці віддавалися на полі. Подякував їм за самовіддачу в роздягальні. Ми задоволені другим таймом.

Погода