Прес-конференції - 30-10-2016, 07:10 - Націоналіст 215

Василь Сачко: «У роздягальні довелося «розбудити» деяких хлопців»

Василь Сачко: «У роздягальні довелося «розбудити» деяких хлопців»

Головний тренер «Ворскли» Василь Сачко після матчу так прокоментував гру своєї команди проти «Олександрії»:

 

– Ви все бачили. Драматична гра вийшла. Через дитячі помилки ми пропускаємо м’ячі. Це порушує план на гру. Доводиться по ходу перелаштовуватися. Поганий перший тайм. У роздягальні трохи довелося розбудити деяких хлопців. Після цього пішли якісь моменти, навала, тиск на ворота суперника.

 

Радує те, що другу гру поспіль в  чемпіонаті ми проявили характер й витягли її. За тиждень ми провели три важких гри. В таких же умовах знаходилася й «Олександрія». У нас випав цілий ряд гравців: Коломоєць, Ткачук не відновився. Кравченко, який непогано проявив себе в останніх матчах. Бартулович пропускав. Але є інші хлопці, які, виходячи на поле, повинні віддаватися. Сьогодні не можу сказати, що хлопці не старалися. Але припустилися помилок, ми програвали на підбираннях, у боротьбі. Таких помилок ми не маємо права припускатися. Й давати фору супернику вже на перших хвилинах, щоб потім мучитися весь матч. Добре, що ми не програли сьогодні. Хоча ми налаштовувалися на перемогу й нас влаштовувала лише перемога. Вона стратегічно для нас була дуже важлива. Але це футбол.

 

За все, що відбувається, несе відповідальність головний тренер. Значить винен я. Я не достукався в деяких моментах до керівництва клубу. Деякі хлопці знизили до себе вимоги. Це видно й по тренувальному процесу. Однієї причини не буває. Це цілий ряд причин, які впливають сьогодні на результат.

 

– Яка ситуація з заборгованістю? Вона зменшилася?

 

– Я не готовий про це говорити. Я готовий говорити про футбол, про спортивну складову. Я не буду на такі питання відповідати.

 

– Що трапилося з командою на початку матчу?

 

– Це спортивна складова. Брак концентрації. Це можна віднести до трагедії, до нещасного випадку. Всі помиляються. Нема жодного футболіста, який би не помилявся. Але, чомусь, це трапляється з нами на перших хвилинах.

 

Я не хочу говорити погано про когось з футболістів. Але ми все розберемо й безкарним нічого не залишимо. Виходячи на поле з перших хвилин, футболіст має бути сконцентрованим. Ми про це просили хлопців.

 

Радує сьогодні, що ми проявили характер. Радий за Кобахідзе, який забив дебютний гол у футболці «Ворскли». Радий за Володю Одарюка. Його вихід на поле планувався ще в попередніх матчах. Сьогодні він вийшов. Коли ж себе проявляти, як не в такій важкій грі? Виявився в потрібному місці. Гарно працює на тренуваннях. Є ряд інших хлопців, які вже найближчим часом вийдуть наполе. 

Погода