- 29-07-2018, 09:07 - admin 309

Василь Сачко: “Упевнений, що у Львові буде зовсім інша гра”

Тренер ворсклян про поразку своєї команди від "Олімпіка".
Василий Сачко

Головний тренер «Ворскли» відповів на питання журналістів в ході традиційної післяматчевої прес-конференції за підсумками матчу 2-го туру української Прем’єр-ліги, в якому полтавці поступилися «Олімпіку» (0:1).

– Після пропущеного голу ми грали в футбол. Більше коментувати нічого, важко здобувати перемоги, коли хтось недопрацьовує. Я хлопців просив, нас чекає дуже важкий чемпіонат. Хтось цього так і не зрозумів. Що ж, проаналізуємо і будемо готуватися до нового матчу.

– Перед футболістами заборгованості закриті?

– Питань багато, вони вирішуються. Упевнений, що їх вирішать. Але виходячи на поле, футболіст не повинен думати про щось. Якщо комусь щось заважає, то потрібно сказати головному тренеру, що він не готовий грати. У кожної команди є питання, і у «Олімпіка» є ряд питань. Я хочу говорити по грі, це питання не до мене. Я за спортивну складову, тому що ту планку, яку ми підняли в минулому чемпіонаті, з нас спитають. Так, ми ще займаємося комплектацією команди, я впевнений, що у Львові буде зовсім інша гра. Для того, щоб досягати успіху, потрібно прикладати максимум зусиль. Ряд хлопців сьогодні просто випав. Можливо, не відійшли після гри з київським «Динамо», комусь ще щось заважає. Але це ні в якому разі не повинно відображатися на колективі.

– Ви задоволені замінами?

– Ми спробували врятувати гру. Я вірив у хлопців, ми сьогодні ніяк не повинні були програвати. При всій повазі до «Олімпіка». Донеччани завжди рівно грають, незважаючи на всі негаразди. За це честь і повага Роману Санжару. Так, ми намагалися посилити гру, вийшов Кулач, Мисик, Кадимян. Ми створили ряд моментів, могли забивати. Багато було стандартів. Напевно, ми не заслужили те везіння, яке є у інших команд.

Ну і звичайно, не можу сказати про пропущені голи. І з київським «Динамо» ми самі собі привезли гол, і сьогодні. Ми пропустили дитячий м’яч. Перед м’ячем повинен стояти гравець, не давати розіграти. Ми розберемо цей епізод, так не можна.

– У Лізі Європи буде ще важче. Досить кадрового ресурсу?

– Ви мене не почули. Ми продовжуємо займатися комплектацією. Звичайно, і хлопці додадуть, не сумнівайтеся. Але ми чекаємо, повинні ще посилитися. Я розумію, я тренер, від мене багато залежить. Але є клуб, президент, менеджмент, який теж повинен працювати і вникати. Я свої побажання висловив, президент їх почув. Чекаємо і сподіваємося. Вірю, що попереду буде все добре. На жаль, у нас нуль очок. Але ми будемо боротися.

Джерело: olimpik.com.ua

Погода