- 03-08-2015, 09:08 - sasa 192

Василь Сачко: “Ворскла на рівних грала з Дніпром”

Василь Сачко прокоментував матч "Ворскли" проти "Дніпра".
Василий Сачко

Післяматчева прес-конференція наставника ворсклян Василя Сачка:

– У місті свято, до нас завітав Дніпро. Це топовий клуб нашого чемпіонату. Ми на рівних грали з ними. Дозволю собі сказати, що моментів у нас було навіть більше. Ми вивчали суперника, хоча не мали багато часу на відновлення. Була важка гра з Жиліною, важкий переліт. У нас випали два ключових гравці Громов та Богуш. Команда зібралася сьогодні, забили гол і могли забити ще. Але на сьогодні клас гравців Дніпра вищий за клас гравців Ворскли. Тим не менше, ми вдячні хлопцям за самовіддачу, концентрацію та характер. Ми заслужили цю нічию.

– На Ваш погляд, що трапилося в Словаччині, недооцінка?

– Ні в якому разі. Суперник – хороша команда, вона увійшла до Ліги Європи – залишила позаду дві команди. Команда молода, навчена, через цю команду проходять багато футболістів та потрапляють у різні збірні. Ми набираємося ще досвіду, можливо, перегоріли. У нас ряд гравців дебютували у Лізі Європи. Перший тайм був не таким яскравим. В другому – вирівняли гру і мали моменти. На жаль, не забили. У нас були моменти: пенальті та ще кілька можливостей. Ми дали фору Жиліні. У четвер зробимо все можливе, аби цю фору відіграти.

– Ви випустили замість Ковпака Баранника. Це результат невдалої гри Олександра у останніх матчах? Крім того, останнім часом багато помиляється Даллку…

– Ні в якому разі, ми не тому, не поставили Ковпака у склад. Він професіонал, ведучий гравець нашої команди. Ми на нього розраховуємо. Ми зробили невеличку ротацію. Була важка гра, часу мало на відновлення. Зробили ротацію, правильну, чи ні – це моє рішення.  Стартовий склад – прерогатива головного тренера. Від Баранніка чекаємо більшого. Він грав старався, але йому ще не вистачає ігрової практики. Хоча сьогодні непогано діяв, мав два моменти. Він старається, тренується. Він – повноцінний гравець Ворскли ми на нього розраховуємо, як і на інших хлопців. Щодо Даллку, помиляються всі, а пропускає команда, вина усіх. Даллку – боєць, капітан команди. Він приносить багато якісних дій команди. У нас є всі дані, і Даллку там на перших місцях, один із найкорисніших.

Прес-служба ФК Ворскла

Погода