- 29-03-2014, 10:03 - sasa 185

Василь Сачко: Ворскла відчула смак перемоги

Василь Сачко: Ворскла відчула смак перемоги

Післяматчева прес-конференція наставника ворсклян Василя Сачка

– Зараз легких ігор не буває. Очки потрібні всім. І Ворскла – не виняток. Просто так, навіть пів очка ніхто не віддасть. Ми заслужили перемогу. Те, чого нам не вистачало в попередніх матчах, сьогодні – вийшло. У першому таймі, ви бачили, складно було, вітряна погода. Було багато боротьби, багато «чорної» гри, можна сказати. Нам вдалося забити гол, в підсумку. У нас було кілька моментів для взяття воріт. У другому таймі була наша повна перевага. Пропущений гол нас ще підбадьорив. Команда змогла забити ще і відчула смак перемоги. Ті проблеми, які у нас були, вони вже закінчилися. Я подякував хлопцям за самовіддачу, за непогані моменти, які в цій грі були. В минулих зустрічах нам трохи не вистачало.

– Складно було налаштувати команду, яка сім матчів не перемагала?
– На першому місці – психологія. Без неї важко виходити і перемагати. У нас не було психологічної ями. Що стосується гри, я б не сказав, що провалили весняну частину. Могли б краще, самі від себе очікували більшого. Але це футбол. Сьогоднішня гра була важлива в плані того, щоб хлопці повірили в свої сили.

– Ворскла на третьому або четвертому місці за очками, заробленим вдома, це знову психологія?
– У нас хороші уболівальники. Крім того, вдома у рідних стінах легше перемагати. Рідне поле, до того ж. Я вдячний уболівальникам за підтримку. Команда її відчуває.

– Наскільки заважає стан газону на стадіоні Ворскла?
– Поле для всіх одне. Наше поле поки залишає бажати кращого. У Луцьку теж була така проблема. Я не хочу все «звалювати» на поле, треба покращувати і нашу гру. Але у нас команда любить грати внизу. У нас не виходить. Футболісти психують, зляться, і виходить антифутбол.

Погода