- 10-08-2013, 08:08 - sasa 203

Василь Сачко: Задоволений тим, що нам вдалося забити

Василь Сачко: Задоволений тим, що нам вдалося забити

Cтарший тренер полтавської Ворскли Василь Сачко в інтерв\’ю каналу Футбол проаналізував  матч з Іллічівцем

– Що хлопцям сказали у перерві?
– Перший тайм нам не вдався, треба віддати належне і Іллічівцю. До гри ми знали, що у суперника хлопці швидкі, хороші і конструктивні фланги. Перший тайм об\’єктивно у нас не вийшов. У другому таймі почали активніше працювати на фланзі і з м\’ячем, почали з\’являтися моменти. Задоволений другим таймом, хоча більше задоволений тим, що нам вдалося забити. Правда, зробили це не без частки везіння.

– Ви боялися перед грою, що Павлов буде добре знати вашу команду?
– Я б не став драматизувати ваше запитання – ми готувалися до Іллічівця так, як готуємося до будь-якої іншій команді. До Павлову я ставлюся з великою повагою, він для мене дуже багато зробив – вдячний, що в моїй долі зустрілася така людина. Я бажаю йому удачі, Іллічівцю удачі, а нам треба готуватися до своїх ігор.

– Ви сьогодні вгадали із замінами. Чому не випустили Кривошеєнка і Громова зі старту?
– Є тижневий цикл підготовки, завдяки якому визначається готовність того чи іншого гравця. Я не можу сказати, що хтось погано зіграв чи добре. Ми зараз це все розберемо. Що стосується Кривошеєнка, то він справді пожвавив гру, а Громов вже той, якого ми хочемо бачити. Якщо вони також будуть працювати, то будуть виходити в основному складі.

Погода