Першість Полтавщини - 16-06-2013, 10:06 - sasa 181

Важко грати без воротаря

Важко грати без воротаря

Завершилося перше коло чемпіонату Полтавської області серед команд першої ліги у групі А. Дев’ятий тур відзначився першою поразкою лідера, сенсацією у Миргороді і 13 забитими м’ячами.

Центральне протистояння було у Пирятині, де місцева Фортуна (Кейбалівка) приймала одноосібного лідера і цьогорічного відкриття змагань ФК Шишаки. У напруженій боротьбі перемогли господарі поля, в яких влучними ударами відзначилися Андрій Медяник, Руслан Курочка і Андрій Букша. Шишацька команда зазнала першої поразки на екваторі змагань. Юнаки: 4:2.

У Червонозаводському місцевий Харчовик за п\’ять хвилин до завершення матчу добився перемоги над Металістом з Хоролу завдяки влучному удару Ігоря Малька — 1:0. Юнаки: 0:0.

Несподіванка сталася у курортному місті, де один з лідерів ФК Миргород зазнав поразки 0:2 від гребінківського Локомотиву. За свідченнями начальника команди Анатолія Супруненка колектив підвів голкіпер Євген Четверіков, який взагалі чомусь не прибув на гру. Замість нього ворота протягом всього поєдинку захищав нападник миргородців Сергій Погорілий. Ще господарям не зміг допомогти їх лідер Олександр Коломієць, у якого був перебіг жовтих карток. Натомість команда граючого тренера залізничників Сергія Симоненка приїхала своїм бойовим складом і перемогла завдяки влучним ударам Дениса Кривошея і Андрія Дюжова. Юнаки: 4:1.

І, нарешті, про поєдинок Прогрейн (Глобине) – ФК Лубни. Підопічні лубенського тренера Анатолія Гришановича у райцентрі Глобине впевнено перемогли місцеву команду з рахунком 4:1 – нарешті, у гостей все склалося майже на відмінно при завершенні атак. Двічі голами відзначився Ігор Реутов і по одному м’ячу забивали Арнольд Ебенгу та Єгор Гончаренко. Після першого кола ФК Лубни вийшов на третє місце у турнірній таблиці.

Команда Амарант (Лохвиця) була вільна від ігор у цьому турі.

У чемпіонаті настала перерва, а вже 23 червня (неділя) відбуться перші поєдинки цьогорічного розіграшу Кубка Полтавщини. Щоправда, один із матчів 1/8 фіналу вже відбувся. Нове життя розгромило решетилівське Динамо — 9:1.

Турнірне становище і календар матчів >>>>

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода