Кубок Полтавщини - 16-08-2010, 08:08 - sasa 175

Вдалий дебют Вазґена Манасяна

Вдалий дебют Вазґена Манасяна

Кубок Полтавської області. Чвертьфінал. Перший матч.
«Велика Багачка» — «Лубни» 5:0 (2:0)
«Велика Багачка»: Гринько, Таран (Баштовий, 89), Берун, Винник, Розка, Федорішин, Гришанович (Безуглий, 66), Диндіков, Дубницький, Подробаха, Хоменко (Коломієць, 57).
«Лубни»: Макаренко, Ротай, Порощай (Головко, 65), Литвин, Мірошніченко (Остапенко, 57), Загоруйко, Морозюк (Якуба, 84), Богданов (Савельєв. 28), Матяш, Шоха (Нечипуренко, 46). Величко.
Судді: Панченко (Диканька), Сидоренко, Єрмакова (Полтава).
Голи: Розка (7), Диндіков (24), Подробаха (58, 73, 84).
Велика Багачка. 15 серпня. 500 глядачів.

Перший чвертьфінал між «Великою Багачкою» і «Лубнами» був позначений рядом особливостей, на котрих і зупинюсь. По-перше, на відміну від календарної гри чемпіонату області, ніяких фанатських розбірок не відбулося і не намічалося. Місцеві правоохоронці, навчені гірким досвідом, представили на гру посилений наряд, але роботи йому не знайшлося. Фани «Лубен», якщо й були присутніми, то зашифрувалися настільки вправно, що ця присутність абсолютно не помічалася.

По-друге, після невдачі у фіналі Шишацького кубка, керівництво «Великої Багачки» вдалося до ряду оргвисновків. Звітний матч став дебютним біля керма великобагачанського клубу для Вазґена Манасяна. Дебют вдався, команда на загал справляла приємніше враження, ніж у кількох попередніх поєдинках, проте робити висновки, звісно, зарано.

По-третє, найкращу свою гру за останні півроку провів гравець «Багачки» Анатолій Подробаха. Автор неодноразово стверджував, свідки не дадуть збрехати, що цього гравця варто використовувати значно ближче до чужих воріт, ніж це робили у «Великій Багачці» зразка 2010 року. Приємно, що так здавалося не тільки мені. Перша ж гра в нападі принесла позитивний результат: хет-трик та масу інших корисностей для своєї команди.

І останнє. Навряд чи буде перебільшенням стверджувати, що долю цього чвертьфіналу практично вирішено. Так же, як і в парі «Миргород» — «Колос» Дмитрівка. Отож чекаємо, затамувавши подих, епічного багачансько-дмитрівського протистояння у півфіналі.

Погода