Останні новини - 11-07-2011, 04:07 - sasa 144

Ветерани \”Ворскли\” планують організувати матч пам\’яті Віталія Бардешина

Ветерани \”Ворскли\” планують організувати матч пам\’яті Віталія Бардешина

Команда ветеранів Полтави зіграла у Черкасах з місцевими ветеранами у матчі, присвяченому пам\’яті колишнього начальника черкаських футбольних команд \”Колгоспник\” і \”Дніпро\” Бориса Сапгіра.

 

Ця гра стала справжньою подією у спортивному житті Черкас. Для її проведення велику організаційну і підготовчу роботу здійснила Черкаська міська рада. А міський голова Черкас Сергій Одарич перед грою привітав кожного учасника матчу, а після гри – особисто подякував кожному гравцю.

Ветерани Полтави святкували перемогу в Черкасах – 4:3. Два м\’ячі у полтавців забив Іван Шарій, по одному – Андрій Марченко і Володимир Сингаєвський. У ветеранів Черкас по одному разу відзначилися: колишній гравець \”Ворскли\” легендарний Іван Яремчик, Хвощій та Усенко. Ветерани Полтави грали таким складом: Моргун, Рева, Мармач, Матюха, Калюжний, Марченко, Іванченко (Сингаєвський), Марусич, Ротань (Нечипорук), Шарій (Нестеренко), О. Власенко (Кострицький).

Там же, у Черкасах, ветерани домовилися про організацію матчу-відповді в Полтаві, який наші ветерани футболу хочуть присвятити пам\’яті легендарного полтавського футболіста Віталія Бардешина. Самі ж полтавські ветерани футболу вже розпочали організаційну та підготовчу роботу для проведення як самої гри, так і прийняття на \”своєму полі\” друзів-суперників із Черкас. А роботи буде багато, адже це не просто футбольний поєдинок, це – велика спортивна та історична подія, якою буде вшановано світлу пам\’ять одного з найкращих полтавських футболістів ХХ століття, справжнього патріота полтавської футбольної команди, її багаторічного капітана Віталія Семеновича Бардешина.

 

Ігор ЧЕРЧАТИЙ

Погода