Матчі - 02-04-2019, 07:04 - admin 960

Віталій Косовський дебютує з розгромної поразки

«Ворскла» вдруге в сезоні пропускає від «Карпат» чотири «сухих» м’ячі.
Віталій Косовський дебютує з розгромної поразки

Дива не сталося. Віталію Косовському не вдалося за дуже короткий час перебудувати гру «Ворскли» й полтавці зазнали дуже болючої поразки у Львові від «Карпат». І знову з рахунком 0:4.

Новий головний тренер ворсклян не зробив кардинальних змін у складі, тому вболівальники в чергове в цьому сезоні спостерігали за командою Василя Сачка. За таких умов очікувати на феєрверк красивих комбінацій і голів у виконанні полтавців не доводилося.

«Карпати» ж уже мають певний малюнок гри й не без успіху награють у основному складі своїх вихованців. Усі голи в матчі забивалися за повної пасивності й розконцентрованості полтавської оборони. Виходи сам на сам з Шустом реалізували Понде й Швед. Ще раз Мар’ян Швед спокійно проштовхнув м’яча в ворота з кількох метрів після розіграшу кутового. Ну а підвів підсумок матчу Йода, який реалізував пенальті, призначений за фол з боку Чижова.

Після того, як табло з’явилися цифри «4:0», команди вже відверто догравали матч. Хоча рахунок міг змінитися в обидві сторони. У «Ворскли» нагоду відзначитися втратив Карека, коли з хорошої позиції пробив вище воріт. У «Карпат» Шуста не зміг переграти М’якушко.

Падіння «Ворскли» продовжується і що чи хто його може зупинити – поки спрогнозувати складно. Сподіваємося, гравці все ж зможуть налаштуватися на кубковий матч проти «Дніпра-1», який відбудеться вже найближчої неділі.

“Карпати” (Львів)-“Ворскла” (Полтава) 4:0 (2:0)

«Карпати»: Кучинський, Ковтун, Папа, Мегреміч, Мякушко, Толочко (Харжевський, 87), Онгла, Гуцуляк, Йода (Варгас, 82), Понде (Дебелко, 72), Швед.

«Ворскла»: Шуст, Гіоргадзе, Пердута, Габелок (Скляр, 80), Шарпар, Карека (Коломоєць, 80), Чеснаков, Кобахідзе, Чижов, Артур (Ребенок, 65), Кане.

Голи: Понде, 27, Швед, 38, 62, Йода, 70 (пен.).

Попередження: Мякушко, 59 – Чеснаков, 60, Пердута, 90+2.

Олександр Данник

Фото: fckarpaty.com

Погода