Анонси - 28-06-2020, 10:06 - admin 1285

Витримати темп

Анонс матчу 28-го туру "Ворскла"-"Олімпік".
Витримати темп

Після важкої й феєричної перемоги «Ворскли» в півфіналі Кубку України минуло кілька днів, а вже сьогодні полтавській команді належить відновити виступи в Прем’єр-Лізі.

Суперником підопічних Юрія Максимова буде донецький «Олімпік». Гра пройде без глядачів, тому якщо ви хотіли купить кроссовки Асикс й у них попрямувати на матч, то поки доведеться почекати, віддавши перевагу перегляду по телевізору.

«Ворскла»

Матч у Маріуполі був важким не лише в фізичному плані (тривав 120 хвилин), а й психологічному. Післяматчеві пенальті – це завжди стрес. Незалежно від того, програєш ти їх чи виграєш. Тому вірогідність ротації в складі зростає. Навряд такий досвідчений тренер, як Максимов, стане «заганяти» своїх футболістів.

Через дискваліфікацію не зможе допомогти партнерам лише Володимир Баєнко. Решта гравців, які розпочинали матч проти «Маріуполя» з лави запасних, мають бути готовими для того, шоб вийти на поле й надати невеликий відпочинок своїм партнерам, що відіграли в кубку 120 хвилин.

«Ворскла» не програє в чемпіонаті вже п’ять матчів поспіль (дві перемоги й три нічиї). Домашня безпрограшна серія полтавців налічує шість матчів (п’ять перемог і одна нічия).

У випадку перемоги над «Олімпіком» і поразки «Маріуполя» від «Дніпра-1» полтавці зможуть наблизитися до восьмого місця на відстань одного очка.

«Олімпік»

Основні труднощі донецького «Олімпіка» пов’язані з збитим ігровим ритмом та напругою, що панувала в колективі останній тиждень. Донеччани вже прямували на виїзну гру 27-го туру проти «Карпати», коли виявилося, що тест кількох гравців на коронавірус дав позитивний результат. Проте повторні тести цей результат не підтвердили й тепер підопічні Ігоря Климовського готові продовжити виступи в чемпіонаті.

До випадку з хибними тестами на коронавірус команда почала набирати непоганий хід, здобувши чотири очки в останніх двох матчах. Спочатку «Олімпік» зіграв унічию 2:2 в домашньому матчі з «Маріуполем», а потім також на своєму полі обіграв ПФК «Львів».

У випадку перемоги над «Ворсклою» «Олімпік» зможе зрівнятися з полтавською командою за набраними очками.

Очні матчі

У поточному чемпіонаті команди встигли провести між собою вже три матчі. На полі «Олімпіка» спочатку з рахунком 2:0 перемогли господарі, а потім була зафіксована нічия 1:1. У Полтаві мінімальну перемогу завдяки голу Кулача з пенальті здобула «Ворскла».

Що прогнозують букмекери

Котирування букмекерів говорять про відсутність явного фаворита. Перемога «Ворскли» оцінюється коефіцієнтом 2,38, нічия – 3,34, а перемога «Олімпіка» – 2,85. Що стосується кількості забитих у матчі м’ячів, то тут також немає одностайної думки. Тотал менше 2,5 голів оцінюється коефіцієнтом 1,83, а більше – 2,02.  

Погода