Мотобол - 18-09-2015, 11:09 - sasa 165

Визначено час початку мотобольного матчу \”Торнадо\” (Німеччина) – \”Колос\” (Нові Санжари)

Визначено час початку мотобольного матчу \”Торнадо\” (Німеччина) – \”Колос\” (Нові Санжари)

25 вересня у німецькому місті Кірспе відбудеться міжнародний товариський матч мотобольних команд \”Торнадо\” (Кірспе) – \”Колос\” (Нові Санжари).

Господарі – з німецькою пунктуальністю – заздалегідь повідомили своїм уболівальникам, що цей матч розпочнеться 25 вересня о 16:30 (вартість квитків на гру – 3 і 4 євро).

\"Визначено

<!– P { margin-bottom: 0.21cm; } –>

У рекламі матчу \”Колос\” значиться як \”Команда України\”

 

Два роки тому \”Колос\” на своєму полі у товариському матчі вже зустрічався з \”Торнадо\”, тоді німці перемогли – 5:4. На час проведення гри у Кірспе \”Торнадо\”, напевно, вже припинить свою участь у Бундеслізі цьогорічного чемпіонату Німеччини з мотоболу. 12 вересня у першому матчі чвертьфіналу плей-офф \”Торнадо\” на виїзді програв \”Пумі\” (Куппенхайм) – 2:12. Завтра, 19 вересня, у Кірспе відбудеться матч-відповідь чвертьфіналу плей-офф \”Торнадо\” – \”Пума\”. Але чи зможуть мотоболісти Кірспе ліквідувати дефіцит у 10 м\’ячів, щоб вийти до півфіналу? Цікаво, що у перших чвертьфінальних матчах плей-офф Бундесліги – також з рахунком 12:2 \”Тайфун\” (Мерш) переміг \”Ярмен\”, а \”Убштадт-Вайер\” взагалі розгромив \”Галле\” – 17:1.

В\’ячеслав ДЕРЕВ\’ЯНКО

Погода