- 31-01-2012, 03:01 - sasa 169

Віктор Детюк: \”Претензій до \”Темпа\” не маю\”

Віктор Детюк: \”Претензій до \”Темпа\” не маю\”

Голова комітету з етики та чесної гри обласної футбольної федерації Віктор Детюк коментує ситуацію з пошуком правди.

 

– Претензій до команди \”Темп\”, як таких, у нас немає. Просто хитромудрі дуже. Є питання до ФФПО. Перше. Чому при подачі заявочних документів комітет по проведенню змагань не вимагав у команди \”Темп\” ксерокопії трудових книжок та довідки з податкової про сплату відрахувань із заробітної плати, як це зазначено в статті 7 \”Порядок оформлення заявочної документації і заявка на участь в змаганнях\” \”Додатку до регламенту обласних змагань з футболу серед любительських команд на 2008-2012 рр.\”.

 

Чому юнацький склад команди \”Темп\” заявили без ксерокопій паспортів? Чому свої \”упущення\” в прийомі заявочних документів переклали на нашу команду і на комісію з етики та чесної гри? Чому, навіть після представлення всіх доказів фальсифікації документів на гравців юнацького складу, КДК ФФПО, слухаючи завіряння селищного голови Градизька та представника футбольного клубу \”Темп\”, відтерміновував розгляд нашого протесту?

 

Раніше КДК ФФПО командам зарахував поразки в усіх іграх, де грали \”підставні\” гравці. Хоча були прецеденти: в 2009 році, коли чемпіонствувала \”Велика Багачка\”, нами було виявлено, що Юрій Хоменко, який в минулому сезоні успішно грав за ФК \”Лубни\”, виступав у 2009 році за юнацький склад багачан під прізвищем Борблик. І тоді КДК ФФПО зарахував поразку юнацькому складу \”Великої Багачки\” тільки в грі з нашою командою за мовчазної згоди, а більше всього – з благословення керманичів обласного футболу.

Тут вже показали місце членам комісії, а більше всього мені, щоб не \”каламутив\” та не заважав \”чемпіонському\” графіку \”Темпа\”, який прямував восени до золотого \”дубля\”, дорослим і юнацьким складами.

 

Чому голові ФФПО та комітету з проведення змагань дозволено порушувати та не виконувати рішення колегіального органу – виконкому, як у випадку невиконання статті 7 \”Додатку до регламенту\”, так й ігнорування рішення виконкому від 17.11.2011 року стосовно підсумків чемпіонату та першості області до з\’ясування всіх обставин стосовно команди \”Темп\”.

Погода