Матчі - 03-10-2014, 08:10 - sasa 179

Волинь і Ворскла розписали результативну нічию

Волинь і Ворскла розписали результативну нічию

Підопічні Кварцяного і Сачка зіграли в результативну нічию, причому господарі поля забили два голи з пенальті

 

Волинь – Ворскла – 2:2

Протокол

 

По першому тайму господарі були ближчими до забитого голу, хоча стартові хвилини полтавці контролювали м\’яч і навіть ледь не створили момент, але Янузі не дали вискочити сам на сам.

В іншому Волинь більше часу провела в атаці, проте багато з них були зірвані фолами. Відповідно, ми бачили регулярні подачі зі штрафних від Бікфалві та Матея, з якими вдало справлялася оборона Ворскли. Найяскравіший епізод трапився з Матеем, коли румун пішов уздовж лицьової лінії, обіграв відразу чотирьох суперників, а от з передачею на партнера не задалося і румунів упустив шанс організувати гол-шедевр. В іншому поєдинок проходив у жорсткій боротьбі і в супроводі звучних на досить тихому стадіоні нецензурних висловів Віталія Кварцяного.

Друга половина зустрічі начебто не обіцяла ніяких одкровень, все було спокійно, поки на 54-й хвилині рефері не поставив пенальті у ворота Ворскли за фол проти Федорчука. Враховуючи повтори нашого телебачення, судити про правильність рішення Сергія Бойка проблематично, проте Бікфалві у будь-якому випадку без проблем реалізував удар з точки. Відзначимо, що головний арбітр не призначив би пенальті без підказки асистента Ігоря Маковея – у минулому футболіст Волині та Ворскли, який знаходився поряд із воротами.

Склалося враження, що господарів мінімальна перевага цілком влаштовувала, і футболісти Волині досить легко тримали суперника на поважній дистанції від своїх воріт. Правда, один провал в обороні дозволив команді Сачка зрівняти результат. Послідувала передача на хід Бараннику, який від лицьової лінії прострілив у центр штрафного, звідки Турсунов переправив м\’яч у сітку.

І знову враження, мовляв, гра зараз заспокоїться, було оманливим. Спершу другу жовту картку отримує хавбек Волині Бабенко, а через кілька хвилин суддя призначає другий пенальті у ворота гостей за фол Арменда Даллку. Цього разу Бікфалві дозволив пробити Маріотто, який вивів \” Волинь \” вперед. Але і це не все, так як ще раз помилилася оборона господарів. Дедечко, прийнявши м\’яч на лінії штрафної, обіграв захисника, пішов від воротаря і закотив круглого у сітку 2:2.

 

Цікаві результати показують команди Сачка і Кварцяного у матчах між собою. Минулого сезону команди двічі розійглися миром – 3:3 у Полтаві та 0:0 у Луцьку. І ось знову нічия – 2:2. І лише в кубку України Ворскла за тренерства Василя Вікторовича обіграла Віталія Володимировича – 2:1, та й то лише в додатковий час.

Погода