Інтерв'ю гравців, тренерів - 25-05-2013, 11:05 - sasa 186

Володимир Чеснаков: “Ворскла в дуже великому боргу перед своїми уболівальниками”

Володимир Чеснаков про підсумки сезону.
Володимир Чеснаков: “Ворскла в дуже великому боргу перед своїми уболівальниками”

Перед останнім матчем сезону хавбек Ворскли Володимир Чеснаков коротко підбив підсумки сезону.

Нехай у турнірній таблиці Ворскла вже вгору і не підніметься, але ми в дуже великому боргу перед своїми уболівальниками. Адже команда навесні жодного матчу не виграла вдома. Тому хоча б в останньому поєдинку проти аутсайдера постараємося здобути перемогу.

“Крапка” була б гарною, якби в таблиці позицій на п’ять наша команди була б вище. Хоча в принципі ми виконали завдання – зберегли місце у Прем’єр-лізі, сказати, що сезон нам вдався, звичайно ж, не можна.

Перед початком чемпіонату Полтаву залишив Микола Павлов, тренер який можна сказати зробив команду. У Вадима Євтушенка з самого початку щось не заладилося, і його пізніше змінив Сергій Свистун. Коли команду прийняв Сергій Володимирович, ми спочатку піднялися у верхню частину таблиці, а навесні вже, коли з команди пішли лідери, ми знову відкотилися на свої колишні місця. В цілому сезон хоч видався для команди і нестабільний, склався він цікаво. Нехай і внизу таблиці, але ми змогли випередити конкурентів і зберегти місце в Прем’єр-лізі. Що, загалом, можна вважати позитивним моментом, – сказав Володимир.

Погода