Хокей - 20-03-2013, 01:03 - sasa 153

Волощенко – кращий гравць Матчу Зірок АХЛ

Волощенко – кращий гравць Матчу Зірок АХЛ

17 березня у Києві відбулася непересічна подія. Аматорська хокейна ліга України провела Матч Зірок АХЛ. Причому в один і той же день на льоду столичної льодової арени АТЕК зіграли кращі хокеїсти у групах А і Б.

Першими на лід вийшли хокеїсти Групи Б. Гравці були поділені на дві команди – LIGHT та DARK. У складі світлих Полтавщину представляли Володимир Максименко та Олег Гапон. Щоправда, обидва нічим яскравим у матчі не запам’ятались, хоча матч завершився перемогою команди LIGHT – 6:5.

По закінченні матчу на лід вийшли представники вищого за рангом дивізіону. І тут також не обійшлося без представників нашого регіону. У складі команди LIGHT честь області захищав Петро Волощенко. І саме він став одним із герої в поєдинку. У середині другого періоду спочатку за рахунку 2:3 на користь суперника, полтавець зміг зрівняти рахунок, а згодом закинув п’яту шайбу у ворота команди DARK. Саме вона й стала вирішальною, адже у заключному періоді суперникам вдалося лише скоротити відставання та підбити остаточний підсумок матчу — 5:4 на користь LIGHT—Team. Після гри нашого хокеїста було нагороджено призом кращого гравця матчу.

Такі шоу свідчать про високий рівень аматорського хокею в Україні. Матчі Зірок завжди були окрасою будь-якого чемпіонату і дуже приємно, що хокеїсти нашої області виступають на провідних ролях у своїх командах.

Володимир ХОМІЧ

«Полтавщина Спорт»

Погода