- 17-10-2010, 04:10 - Nash 167

Ворскла-Арсенал 0:1

Ворскла-Арсенал 0:1

«Ворскла» – «Арсенал» – 0:1(0:0)

«Ворскла»: Долганський, Вовкодав, Краснопьоров, Пєсков, Медведєв, Селін, Маркоскі, Кулаков, Громов, Безус, Янузі (Сачко, 78)
«Арсенал»: Рева, Єщенко, Шоава (Миколюнас, 48),
Матюхін, Шершун, Симоненко, Старгородський, Богданов, Закарлюка, Шацьких
(Гусєв, 61), Мазілу (Самодін, 58)

Попередження: Громов (83) – Старгородський (41), Миколюнас (78), Самодін (92)

Гол: Гусєв (91)

    Емоції, емоції… На жаль, негативні. Ось такий підсумок гри ворсклян з канонірами. Втрата концентрації у відповідальні моменти не дозволила полтавчанам здобути хоча б очко. І якщо певну незіграність ланок можна пояснити незвичним складом, значною кількістю травмованих, то індивідуальні помилки, брак, розслабленість у епізодах якісного виправдання не мають.
    Дружну компанію в лазареті \”Ворскли\” перед матчем поповнили Єсін і Чеснаков. Не міг вийти через перебір карток Даллку. Захист змусив чухати потилиці багатьох знавців футболу: досвідчений Медведєв, скиталець Пєсков, молодий Селін і зовсім юний Вовкодав. На вістрі атаки зайняв місце Янузі. Допомагати йому мали Маркоскі, Безус, Громов, Кулаков. Звичну позицію опорного півзахисника зайняв Краснопьоров.
    І понеслись команди вперед – атаки змінювали одна одну, голкіпери працювали на межі можливостей, філігранні комбінації призводили до величезної кількості небезпечних моментів, гол назрівав… Прочитали попереднє речення? Закресліть. Нічого подібного у цьому матчі не було. Нудна, тягуча гра з незначною претензією на атаку \”Ворскли\” і сподіваннями на помилку захисту при контратаці \”Арсенала\”. Перепасовка, втрата м’яча, відбір у центрі поля, знову втрата – загальна картина гри.
    Кулаков після історії з загадковим літаючим \”Мерседесом\” схоже взагалі забув що таке точна подача з флангу. Янузі і Безус змагалися хто довше перетримає кулю. Роман хоч штрафні заробляв. Які сумлінно марнував Селін. Долганський тягнув час так, наче команда уже перемагала мінімум 2:0. За перший тайм лише Краснопьоров дальнім ударом таки влучив у ствір воріт. Рева відбив на кутовий. Який уже звично був змарнований.
    \”Арсенал\” виглядав не краще. Той самий брак, боротьба, втрати. Та заміни, проведені у другому таймі, далися взнаки. Самодін і Гусєв додали свіжості у грі гостей. Господарі могли відзначитися після удару Громова, але влучність змушує бажати кращого. Перспективну атаку не зміг довести до логічного завершення невдалим останнім пасом Кулаков. У \”Арсенала\” міг відкрити рахунок Самодін, але його удар накрив на лінії воріт голкіпер. А на 91-й хвилині настала розв’язка. Вовкодав втратив плямистого на власній половині поля, пройшла передача на одинадцятиметрову позначку, де одинокий Гусєв смачно вліпив кулю в сітку. 0:1.
    Міг врятувати матч Сачко, але влучив з кількох метрів у Реву. І під свист уболівальників команди пішли до роздягальні.
    Є матчі, коли команда створює багато моментів, але м’яч уперто не лізе в ворота. Буває, що гравці вмирають на полі, б’ються до останнього, але програють. Це футбол. І в таких випадках дорікнути футболістам нема в чому. Але поразка від \”Арсенала\” таких виправдань не має. Чекаємо висновків і перегляду ставлення до своїх обов’язків деяких виконавців.
    Разом до майбутніх перемог!
 

Погода