Новини - 07-07-2009, 08:07 - Націоналіст 254

\”Ворскла\” б\’є земляків

\”Ворскла\” б\’є земляків

Як і в попередньому поєдинку з охтирським «Нафтовиком», Микола Павлов на перший тайм виставив основу, а в другому таймі дав пограти дублерам. Але в першій половині зустрічі було забито лише один м’яч. Це Василь Сачко вдало реалізував вихід один на один. ФК «Полтава», котра виставила експериментальний склад і грала на фоні фізичної втоми (вранці в них було тренування) намагалася відповідати, але гра попереду не налагоджувалася. У другій половині поєдинку у «Ворскли» на газон вийшли дублери, тож і «Полтава» заграла активніше. В останніх на полі вирізнявся новачок Козаченко, вихованець академії «Шахтаря» 1991 року народження, а також оборонець Орєхов (підписаний в кінці минулого чемпіонату), візуально дуже схожий на Чигиринського. Обидва вийшли в другому таймі. Але втома решти команди все ж таки далася взнаки, тож «Полтава» пропустила ще двічі. Янузі реалізував свої небезпечні моменти, котрі виникли після помилок суперників у центрі поля. Це останній спаринг «Ворскли» перед матчем за Суперкубок. Молодь же полтавської «Ворскли» (здебільшого, маловідомі виконавці, котрі зараз на перегляді) у сусідньому Комсомольську зіграла внічию з місцевим «Гірником-Спорт» 0:0.

«Ворскла» – ФК «Полтава» 3:0

Голи: Сачко (34), Янузі (62, 78).

«Ворскла» (перший тайм): Долганський, Ярмаш, Даллку, Чеснаков, Цуррі, Краснопьоров, Деспотовськи, Єсін, Маркоськи, Кулаков, Сачко.

ФК «Полтава»: протягом гри на поле виходили Зарубін, Романов, Плехтяк, Бичков, Данаєв, Батусов, Гришин, Ніканович, Орєхов, Марченко, а також низка новачків. Із жодним поки що не підписано контракт, вони знаходяться на перегляді.

turnir.com.ua

Погода