- 22-06-2015, 02:06 - sasa 234

Ворскла і Бартуловіч на фінальний фазі перемовин

Ворскла і Бартуловіч на фінальний фазі перемовин

Стало відомо, що футбольний клуб Ворскла і Младен Бартуловіч вступили у фінальну фазу перемовин щодо перспективи співпраці.

Півзахисник, який ще півроку тому втратив місце в складі дніпропетровського Дніпра, готовий був піти з клубу, якому належали права на футболіста, але все впиралося в чималу суму компенсації за залишок чинної угоди. В результаті Младен підтримував форму з молодіжним складом дніпрян, активно допомагаючи \”дублю\” завойовувати турнірні бали.

30 червня у Бартуловіча закінчується термін дії трудової угоди з його нинішнім клубом і він може на правах вільного агента перебратися в будь-яку команду, здатну запропонувати гравцеві бажані фінансові умови.

У ЗМІ подейкували про те, що вихованець сплітського Хайдука може повернутися в команду, де грав з 2004-го по 2006-й роки, але Младен вже без малого десять років живе в Україні, тут обзавівся сім\’єю, давно налагодив побут і, швидше все, захоче залишитися тут.

Нагадаємо, за час свого українського етапу кар\’єри Бартуловіч, крім Дніпра, виступав також у Кривбасі, київському Арсеналі та львівських Карпатах. Має 2 поєдинки у складі національної збірної Хорватії.

Чим закінчиться переговорний процес менеджерів Младена Бартуловіча з полтавською Ворсклою покаже найближчий час. Імовірність цього трансферу доволі висока.

 

Прес-служба ФК Ворскла

Погода