Останні новини - 25-11-2013, 07:11 - sasa 210

Ворскла – Чорноморець. Оцінки

Ворскла – Чорноморець. Оцінки

Останній домашній матч Ворскли приніс третю поразку команди в сезоні. Наші оцінки дій футболістів полтавської команди у грі з Чорноморцем.

Дмитро Непогодов – 6. У пропущеному голі вини голкіпера мінімум. Надійно відіграв на виходах, що має бути нормою для хорошого воротаря.

Арменд Даллку – 6. Активної гри захисника в атаці виявилось замало, щоб хоча б зрівняти рахунок. А от черговий гол зі стандарту з лінії воротарського майданчика – не зовсім хороший показник.

Володимир Чеснаков – 6. Не завжди встигав підбирати і відбирати у центрі поля, особливо показовим був перший тайм.

Євген Ткачук – 6,5. Відсоток виграних єдиноборств був суттєвим. Встигав і перехоплювати, і страхувати зону Пердути. Міг ставати героєм команди, та трішки не вистачило в завершальній стадії.

Вадим Сапай – 5,5. В моментах підключення до атаки вкотре міг краще розпоряджатися м’ячем. Позиційні прорахунки у захисті нікуди не зникли.

Ігор Пердута – 6,5. Один з кращих гравців своєї команди. Добряче напрацювався в обороні, встигаючи допомагати розгубленому Ребенку.

Павло Ребенок – 5. Неприємно вразив своїми діями на полі. Брак, втрати позиції, помилки в прийнятті рішень, інертність.

Денис Дедечко – 5,5. Забагато помилок і втрат, як для гравця збірної України. Не зміг виступити в центрі поля на своєму рівні.

Олег Міщенко – 4,5. Двічі нагадав про себе за матч. Ударом у першому таймі та прізвищем при заміні. Розчинився на полі.

Адіс Яховіч – 6,5. На фоні невдалої гри партнерів мав отримувати вищу оцінку, враховуючи, що Адіс мало не самотужки мав долати насичену організовану оборону суперника. Але як же форвард не реалізував вихід сам-на-сам…

Артем Громов – 5. Головна зброя полтавчан, фланги, відіграли дуже слабо. У старанності Артему не відмовити, але якщо гравець претендує на міцне місце в основному складі, то має швидше приймати рішення і у визначальних моментах не намагатися обіграти одного-двох суперників, а вже потім взаємодіяти з партнерами, а відразу віддавати на загострення.
 
Йован Маркоскі – 6. Додав у швидкості та мобільності на своїй позиції. Та партнери не підтримали атакуючі сподівання.

Олександр Скляр – 6. Добре увійшов у гру. Правильно задіював дальні удари при масованій обороні одеситів, та на високому рівні потрібно швидше підлаштовувати приціл.

Віталій Сонікссон

Погода