Останні новини - 02-11-2011, 01:11 - sasa 171

\”Ворскла\” цікавиться голкіпером \”Говерли-Закарпаття\”?

\”Ворскла\” цікавиться голкіпером \”Говерли-Закарпаття\”?

Як мінімум три клуби української Прем\’єр ліги хочуть бачити у своєму складі нинішнього воротаря ужгородської «Говерли-Закарпаття» Олександра Надя. Чутки про це поширилися в оточенні закарпатської команди.

\"ОлександрСам гравець цю інформацію не спростував, але і не підтвердив. Офіційних пропозицій щодо Олександра \”Говерлі\” ніхто поки не робив. Але знову таки, вірячи чуткам, Надь цікавий двом учасникам Ліги Європи (ймовірно, що мова йде чи про \”Металіст\”, чи про \”Ворсклу\”), а також команді, яка прагне в нинішньому сезоні пробитися в єврокубки.

Олександр Надь на сьогоднішній день входить до п\’ятірки кращих воротарів українського футболу і нинішній успіх \”Говерли\” не в останню чергу – його заслуга. Такий відмінний \”№ 1\” потрібен ужгородській команді. І тому ми не збираємося його продавати, – вважає Шуфрич.

Нагадаємо, що \”Говерла-Закарпаття\” сьогодні – один з лідерів першої ліги українського чемпіонату, і разом із запорізьким \”Металургом\” є головним претендентом на вихід у Прем\’єр лігу. Що стосується самого Олександра Надя, то він в нинішньому сезоні відіграв в рамці всі матчі ужгородської команди, пропустивши в 20 іграх (18 у чемпіонаті і 2 – в кубку) всього 8 (7 і 1 – відповідно) голів. Це кращий показник у першій лізі.

На даний момент, у голкіпера діючий контракт з \”Говерлою\” до 2014 року. Трансферна вартість футболіста, на думку експертів – близько 1,5 млн. доларів.

 

Закарпаття-Онлайн

Погода