Останні новини - 01-10-2013, 09:10 - sasa 164

Ворскла – Динамо. Оцінки

Ворскла – Динамо. Оцінки

Лише кілька хвилин не вистачило Ворсклі, аби здобути четверту в історії перемогу над столичним Динамо. Наші оцінки дій футболістів полтавської команди.

Дмитро Непогодов – 6,5. Можна згадати одну суттєву помилку на виході і в противагу –  до десятка впевнених ліквідацій навісів. Важко звинувачувати голкіпера у голах, коли ти рятуєш ворота після ударів впритул, а захист тебе не підстраховує, дозволяючи повторно з близької відстані розстрілювати воротаря. Та два пропущені – це два пропущені.

Арменд Даллку – 7. Капітан. Який знову змушений не лише закривати свою позицію та підстраховувати партнерів, а й допомагати в атакуючих діях. Коли дозволять клонування?

Олексій Курилов – 6. Набагато краще зіграв, ніж у попередньому матчі. Але знову ж таки – голи забивались з центральної зони штрафного майданчика…

Вадим Сапай – 5,5. Виглядав втомленим, особливо підсів у другому таймі. Результативних дій в атаці, які в попередніх матчах рятували оцінку захиснику, не помічено. Вирішальний гол Аруна забивав, вигравши гру в корпус саме у Вадима.

Ігор Пердута – 6. Добряче поганяв молодого захисника технічний фланг киян. Намагався діяти просто, та не завжди виходило як хотілось.

Артем Громов – 6,5. Найбільш неоднозначна постать поєдинку. З одного боку, результативна передача на Яховіча просто шикарна, реалізований пенальті також дає свій плюс. Але з іншого – просто жахливий рівень браку. Не раз і не два обрізався у простих моментах, приймаючи невірні рішення. Одна з таких помилок ще в першому таймі \”посадила на картку\” Курилова. Гра джокера більше пасує Артему в даний момент, ніж виважене тактичне ведення матчу.

Володимир Чеснаков – 6,5. Працював за себе і Дедечка, з усіх сил руйнуючи атаки киян. Варто відзначити, що вдавалося хавбеку це непогано.

Павло Ребенок – 6. До звичної активності Ребенка мають додаватися результативні дії.

Йован Маркоскі – 6,5. Інколи перетримував м’яч, подекуди намагався зіграти занадто тонко. Але думка, пас, відбір – були на пристойному рівні проти такого суперника.

Олег Міщенко – 6. Схоже, бажання проявити себе перед командою, в якій хочеться грати трішки збило можливості півзахисника. Мав єдиний момент для того, щоб зняти питання по переможцю, але не судилося.

Адіс Яховіч – 7,5. Пів-бала накинуто авансом, за такий необхідний для нервовості гостей перший гол, за красу виконання. Інша частина оцінки – заслужена діями на полі. Якщо це ще не всі можливості македонця, то варто однозначно привітати Василя Сачка з вдалим придбанням.

Олександр Скляр, Ахмед Янузі не змогли суттєво освіжити гру чи відтіснити атаки від власних воріт, хоча в старанності їм не відмовиш.

Віталій Сонікссон

Погода