Матчі - 09-05-2015, 07:05 - sasa 208

Ворскла легко і красиво обіграла Олімпік

Ворскла легко і красиво обіграла Олімпік

Ворскла – Олімпік – 3:1
Протокол

В останніх чотирьох матчах Ворскла здобула три перемоги, не пропустила жодного гола і забила дев\’ять м\’ячів. Природно, в такій ситуації команда Василя Сачка підходила фаворитом до домашньої зустрічі з Олімпіком, якому у весняній частині сезону УПЛ вдалося завоювати лише один заліковий бал.

Біло-зелені прогнозовано почали гру з контролю м\’яча, однак несподівана помилка Олександра Скляра призвела до голу Олімпіка. Хавбек втратив м\’яч у своєму штрафному, дозволивши Шерифу вивести на вигідну ударну позицію Кадімяна і 0:1. Правда, відповідь господарів не змусила себе чекати, і вже в наступній атаці Громов заробив пенальті, а Ковпак його успішно реалізував. Для Олександра це 70-й гол у матчах елітного дивізіону чемпіонату України.

Зрівнявши рахунок, Ворскла почала грати з тим же натхненням, що і в останніх матчах, і це принесло результат. Дуже швидко дубль міг оформити Ковпак, проте м\’яч після його красивого удару в падінні влучив у штангу. А потім свою помилку виправив Скляр, який почав контратаку від своєї штрафної, протягнув м\’яч на чужу половину поля і завдав відмінний дальній удар низом.

3:1 рахунок став за повної безвольності оборони Олімпіка, яка без боротьби пропустила скидання Турсунова на Шиндера і не завадила нападнику забити ударом з гострого кута. Через кілька хвилин Шиндер знову переправив м\’яч у ворота, але гол скасували через офсайд. У чотирьох останніх іграх чемпіонату Ковпак забив 4 голи, у Шиндера 2 м\’ячі, а всього після вильоту з Кубка Ворскла відзначилася у воротах суперників 12 разів.

Другий тайм пройшов помітно спокійніше і взагалі не приніс уболівальникам небезпечних моментів. Ворскла спокійно тримала потрібний темп зустрічі і здобула необхідний результат, довівши матч до перемоги. Команда Сачка скорочує дистанцію до Зорі, якій у цьому турі грати з Дніпром.

Погода