Матчі - 24-05-2015, 10:05 - sasa 174

Ворскла легко розібралася з Чорноморцем і встановила новий рекорд

Ворскла легко розібралася з Чорноморцем і встановила новий рекорд

В останньому домашньому матчі сезону біло-зелені доволі легко переграли одеський Чорноморець і здобули свою шосту поспіль перемогу. Це є новим досягненням команди у вищому українському дивізіоні. Раніше рекорд Ворскли складав 5 переможних матчів поспіль, який встановила команда на весні 2008 року за керівництва Миколи Павлова.

Ворскла – Чорноморець – 2:0
Протокол

Фото

Наставник одеситів зробив ставка на оборону, але вона недовго давала результат. Моменти полтавці все одно створювали і мали повну позиційну перевагу. Гол Громова став справедливим підсумком перших двадцяти хвилин зустрічі. Після класного пасу від Турсунова увірвався в чужу штрафну по центру Артем і точно пробив у дальній кут воріт. Мало що змінилося на футбольному полі і після цього точного удару хавбека ворсклян. Продовжували атакувати виключно господарі.

Примітно, що травма Крнети наприкінці першого тайму також не змусила Бабича поміняти тактику гри. Змінив хорвата Гадрані, а значить схема гри в п\’ять захисників залишилася колишньою. Але навіть утримати мінімальну поразку за підсумками першої половини зустрічі у гостей не вийшло. Майже перед самою перервою Турсунов закинув м\’яч у чужу штрафну, де м\’яч виявився у Артема Громова на лінії штрафної. Хавбек потужно пробив по воротах, після чого круглий рикошетом від Ковпака з центру володінь Паста залетів у сітку.

Ситуація змушувала щось змінювати наставника одеситів відразу після перерви. Була проведена заміна захисника Слінкіна на близького до атаки Яворського. Така зміна дозволило агресивніше діяти попереду синьо-чорним у другому таймі. Навіть почали створюватися моменти біля воріт Непогодова. Після подачі з одного з кутових м\’яч небезпечно метався по штрафній біло-зелених, але без завершального удару. Був шанс відзначитися головою у Смірнова, але удар хавбека прийняв на себе один із захисників ворсклян. Нарешті, гарматний постріл Васіна з-за меж штрафного пройшов зовсім близько від штанги.

У свою чергу, у полтавців також могла зіграти проведена заміна. Не влаштувала гра Шиндера в першому таймі Василя Сачка, а тому відразу після перерви замість нього з\’явився Олег Міщенко. Після подачі з правого флангу атаки у воротарський міг забивати свіжий футболіст, але ударом головою відправив м\’яч повз ціль. Змусив попрацювати Паста своїм ударом з середньої дистанції також Скляр. В іншому досить пасивно діяли в атакувальній лінії господарі в другому таймі. Більше були зосереджені підопічні Сачка вже на захисті здобутого раніше результату. Підсумкова перемога так і не дозволила скоротити відставання від Зорі, але при цьому порадувала вболівальників Ворскли в останньому домашньому матчі сезону. А доля четвертого місця вирішиться в останньому турі в очній зустрічі Зорі та Ворскли29 травня в Запоріжжі.

Погода