Останні новини - 12-10-2010, 09:10 - sasa 171

\”Ворскла\” і Мосейчук: поки без перемог

\”Ворскла\” і Мосейчук: поки без перемог

Матч 13 туру чемпіонату України між “Ворсклою” та “Арсеналом” судитиме суддівська бригада на чолі з головним рефері Юрієм Мосейчуком.

Чернівецький рефері чотири рази обслуговував матчі за участю “Ворскли”. Перший із них відбувся у червні 2005 року. Тоді в Києві на НСК “Олімпійський” полтавці зустрічалися зі столичним “Арсеналом”. Господарі виграли ― 2:0, а Мосейчук призначив у наші ворота пенальті (яке було реалізовано) та показав п\’ять жовтих карток (3 нашим футболістам). Ця поразка так і залишається єдиною за суддівства Мосейчука.

Щоправда і в трьох інших поєдинках ворскляни не змогли виграти. Усі ці матчі принесли нічийні результати, причому всі вони закінчилися з однаковим рахунком ― 1:1. У 2005-му “Ворскла” на своєму полі розійшлася миром із “Дніпром”. Та ще двічі у 2007-му році так само грали з “Харковом” і в Донецьку з “Шахтарем”. Отже, виходить, що за суддівства цього рефері “Ворскла” ще жодного разу не перемагала.

Допомагати Мосейчуку будуть арбітри на лінії Андрій Береговий із Донецька та Юрій Маніло із Хмельницького. Резервний арбітр, він же рефері матчу молодіжних складів ― Володимир Сіренко із Сімферополя. Делегат ФФУ ― Віктор Наскалов (Мукачеве). Інспектор ― Василь Мельничук (Сімферополь).


Нагадуємо, що матч “Ворскла” – “Арсенал” відбудеться 17 жовтня в Полтаві на стадіоні “Ворскла”. Початок о 13.30. Пряма трансляція на каналі “Футбол”.

Погода