Матчі - 08-12-2019, 10:12 - admin 1337

“Ворскла” не знайшла аргументів проти “Олександрії”

Полтавці зазнали четвертої поразки з великим рахунком у сезоні.
“Ворскла” не знайшла аргументів проти “Олександрії”

“Олександрія”-“Ворскла” (Полтава)  3:0 (0:0)

Протокол матчу.

Дива не сталося. «Ворскла» програла в «Олександрії». Більш класна команда зробила те, що й мала робити – впевнено взяла три очки на своєму полі.

У першому таймі «Ворскла» трималася. Десь завдяки воротарю Різнику, який кілька разів врятував свою команду, десь за рахунок фарту. Олександрійці мінімум два-три рази були близькими до того, щоб відкрити рахунок. Мали свій моменти й полтавці. Проте Артур не зміг правильно покласти корпус, опрацювати непростий відскок і вразити порожні ворота.

Проблеми у «Ворскли» розпочалися на 59-й хвилині. Ндіайе програв силову боротьбу супернику в штрафному майданчику, а Сапай, який прийшов на допомогу партнеру, порушив правила. Необов’язковий фол – пенальті. До м’яча підійшов один з кращих пенальтистів Favbet Ліги Запоражан і відрив рахунок у матчі. Різник вгадав напрямок удару, проте шансів не мав. Суперник зробив усе класно.

Два красиві голи Ковальця остаточно добили «Ворсклу». Забивав півзахисник на будь-який смак. На 75-й хвилині у лівий нижній від голкіпера кут воріт. А ще через десять хвилин ударом головою, перекинувши Різника, який кинувся на перехоплення й втратив ворота.

3:0 – закономірна перемога господарів. «Ворскла» зазнала четвертої розгромної поразки в сезоні. Однак, посипати голову попелом не варто. Головний матч для нашої команди відбудеться через тиждень. Перемагати «Карпати» вдома необхідно будь-якою ціною.

Погода