Останні новини - 14-11-2011, 09:11 - sasa 162

\”Ворскла\” обіграла \”Зорю\”

\”Ворскла\” обіграла \”Зорю\”

Ворскла – Зоря – 1:0

Чичиков 64

Ворскла (1 тайм): Долганський (Величко, 23), Пердута (Радченко, 31), Курилов, Чеснаков, Вовкодав, Краснопьоров, Кривошеєнко, Ребенок, Маркоскі, Закарлюка, Сачко.

Ворскла (2 тайм): Лавренюк (Казаков, 68), Матвєєв, Пєсков, Лешко, Курелех (Ільчиш, 75), Оберемко, Єсін (Філь, 70), Марусич (Дем\’яненко, 75), Чичиков, Бацула, Баранник.

Зоря: Шуховцев (Мартищук, 46), Олійник, Лозинський, Аддо (Коротецький, 46), Мягков (Тесак, 60), Мілько, Батищев (Ліпартія, 60), Каменюка, Петряков, М. Білий (Сілюк, 46), Лазарович.

14 листопада. Ялта. Стадіон «Авангард».

 

Добігає кінця короткостроковий навчально-тренувальний збір ворсклян в Ялті. Як і було заплановано раніше, 14 листопада, на місцевому стадіоні «Авангард» полтавці зіграли спаринг із луганською «Зорею».

 

Із колективом Анатолія Чанцева зовсім недавно «біло-зелені» зустрічалися в Алчевську в рамках національного чемпіонату, і тоді переможця не було виявлено – нічия 0:0. Підсумковий результат контрольної зустрічі було вирішено завдяки єдиному точному удару Олексія Чичикова, який відгукнувся на простріл Андрія Бацула, повідомляє прес-служба ворсклян.

 

15 листопада по обіді ворскляни повертаються додому, і вже на своїй заміській базі в Марках готуватимуться до гри чемпіонату проти київської «Оболоні», яка відбудеться у неділю в Полтаві.

Погода