- 12-06-2015, 10:06 - sasa 218

Ворскла обійшла Зорю і вийшла на 4 місце

Ворскла обійшла Зорю і вийшла на 4 місце

Чемпіонат України вже давно закінчився, але остаточне розташування команд у турнірній таблиці ще й досі невідоме.

Якщо вірити турнірній таблиці на сайті Прем\’єр-ліги, то Ворскла наразі знаходиться на 4 місці. Трапилося це через те, що з луганської команди знято 3 очка згідно з рішенням КДК ФФУ від 18.02.2015 р. Таким чином, ворскляни зрівнялися по очкам із Зорею, але обійшли команду Юрія Вернидуба завдяки кращій різниці забитих і пропущених м\’ячів.

 

Цікаво, що на четвертій позиції, Ворскла фінішувала лише раз у вищому українському дивізіоні. Трапилося це 15 років тому в сезоні 1999/2000. Тоді під керівництвом недавнього очільника ФФУ Анатолія Конькова, біло-зелені вибороли місце в Кубку УЄФА.

Крім того, втратили очки і деякі інші команди Прем\’єр-ліги. Так, донецький Металург позбувся 6-ти зароблених пунктів, а луцька Волинь – 9-ти. Ще минулого року львівські Карпати втратили в кабінетах 9 очок. А ось ужгородська Говерла, на яку було багато нарікань протягом сезону за невиплату зарплат футболістів, ніхто так і не покарав. Поки що…

Яким буде фінальна таблиця сезону 2014/15 наразі невідомо. Можливо, 17 червня, коли зберуться представники Української Прем\’єр-ліги вони й з\’ясують хто на якому місці фінішував (тим паче невідомий вердикт по незіграному матчу Чорноморець – Металіст), а, можливо, 18 червня вже ФФУ таки щось та затвердить і відправить в архів підсумки багатостраждального сезону.

Погода