- 27-06-2016, 07:06 - Націоналіст 158

«Ворскла» підпише колишнього нападника «Монако»?

«Ворскла» підпише колишнього нападника «Монако»?

У протоколі контрольного матчу між «Ворсклою» і «Олександрією», який опублікувала прес-служба полтавців, значаться два потенційні новобранці.

 

Очевидці гри стверджують, що одним із них є уже анонсований раніше Олександр Каблаш. А от з другим футболістом усе набагато цікавіше. Представники неофіційної спільности «Ворскли» в соціальній мережі ВКонтакте змогли ідентифікувати в ньому 23-річного нападника національної збірної Молдови Ніколая Мілінчану.

 

Цей футболіст перші кроки в великому футболі робив у юнацькій команді французського «Монако». Ось як згадує про цю подію сам Мілінчану: «Я потрапив туди завдяки батькам, які поїхали на заробітки. Закріпившись у Франції, вони взяли туде мене й сестру. Віддали в футбольну школу «Монако». Сім днів мене переглядали, а потім запропонували укласти контракт». З «Монако» Мілінчану виграв чемпіонат Франції серед гравців до 17 років.

 

Але через травму футболісту довелося залишити команду. В 2011 році він був змушений повернутися до Молдови. Спочатку виступав за «Веріс», далі в біографії Ніколая були бухарестський «Рапід», молдовська «Академія УТМ», «Петролул» із Плоєшті. Останнім клубом Мілінчану була молдовська «Сперанца», за яку він виступав з лютого 2016 року.    

 

Погода