- 21-01-2011, 07:01 - sasa 212

\”Ворскла\” підписала контракти з п\’ятьма новачками

\”Ворскла\” підписала контракти з п\’ятьма новачками

Підходить до завершення ялтинський навчально-тренувальний збір команди Миколи Павлова.

За цей час група гравців, запрошених на перегляд, намагалася переконати весь тренерський штаб у спроможності створити конкуренцію вже наявними в обоймі футболістам, доводячи своє право на це не тільки в ігровому, а й у фізичному плані. Як вже повідомлялося раніше, на півдорозі виїхав з тренувального табору ворсклян захисник маріупольського «Іллічівця» Ігор Чучман. Для всіх інших оглядини завершилися успішно, підписанням контрактів.

Отже, дворічні угоди з клубом, як повідомив нам генеральний директор Дмитро Яворський, підписали 25-річний голкіпер охтирського «Нафтовика» Максим ЛАВРЕНЮК, захисник з дніпродзержинської «Сталі» 22-річний Павло ЛЕШКО, білоруський 24-річний півзахисник Максим КАРПОВИЧ («Дніпро», Могильов) і його колега по амплуа, вихованець школи київського «Динамо» 26-річний Андрій ОБЕРЕМКО, а також 28-річний нападник з ФК «Мінськ» Дмитро ОСИПЕНКО.

Крім того, трохи раніше пролонгував свої відносини з нашим клубом молодий захисник Валерій КУРЕЛЕХ, а 22-річний Олексій КУРИЛОВ, що виступав останні півроку за сімферопольську «Таврію», права на якого належать харківському «Металісту», оформив оренду в «Ворсклі» до кінця нинішнього чемпіона
//

//

//

Погода