Матчі - 26-09-2012, 07:09 - sasa 209

U-19. \”Ворскла\” перемогла \”Карпати\”

U-19. \”Ворскла\” перемогла \”Карпати\”

У матчі 10 туру першості U-19 група \”А\” \”Ворскла\” вдома здолала \”Карпати\”

 

Ворскла – Карпати – 2:1

Протокол

 

У першому таймі більше атакували гості, а рахунок відкрили господарі. Два моменти упустили гравці «Карпат», на противагу їм «Ворскла» скористалася першою ж можливістю. Максим Марусич, виявився першим на підборі після флангового навісу і точним ударом у кут відкрив рахунок – 1:0. Цей гол допоміг полтавцям відчути впевненість і три хвилини потому вони небезпечно загрожували воротам «Карпат». Але захисники та воротар гостей в цьому випадку не здригнулися. Ще пару хвилин і Кравченко подвоїв перевагу «Ворскли». Прохід – удар – гол – 2:0.

У другій 45-хвилинці ініціатива була у біло-зелених. Пригадується момент, в якому рахунок цілком міг потроїти Вовченко. Але Микита з вигідного становища, хоча і кут був досить гострим, пробив у воротаря. Потім Олександр Омельчук провів кілька замін. У «Ворскли» на лаву сіли, можна сказати, досвідчені виконавці (якщо тільки поняття «досвідчені виконавці» взагалі застосовне до даного турніру). Полтавці продовжували атакувати, і тільки ціною неймовірних зусиль воротареві «Карпат» вдавалося утримувати свої ворота на замку в другому таймі. Більш того, «Карпатам» за десять хвилин до кінця вдалося відквитати один м\’яч. Арбітр призначив пенальті. Незважаючи на те, що перший м\’яч Сидоренко відбив, але після добиванням Савошком гостям вдалося забити один гол, – повідомляє прес-служба ворсклян.

 

Після 10 турів полтавська команда розташувалася на 3 місці в турнірній таблиці першості група А\”. Наступний матч підопічні Олександра Омельчука проведуть 3 жовтня у Луцьку проти \”Волині\”.

Погода