- 01-04-2014, 04:04 - sasa 172

Ворскла першою з українських команд зіграє в окупованому Криму

Ворскла першою з українських команд зіграє в окупованому Криму

Як повідомили у прес-службі української Прем\’єр-ліги, свої найближчі матчі представники Кримського півострова проведуть на своїх домашніх стадіонах. Наразі передумов до перенесення зустрічей на нейтральне поле або ж і зовсім скасування матчів немає.

Отже, 4 квітня, у п\’ятницю, полтавська Ворскла проведе свій матч 24 туру в Севастополі згідно календаря. Цікаво, що ворскляни будуть першим українським клубом, який зіграє на півострові, після того як його захопили російські війська і приєднали у незаконний спосіб до Російської федерації. Початок зустрічі суперників о 19 годині на місцевому стадіоні СКС.

А ось днем, раніше, 3 квітня молодіжний склад біло-зелених поміряється силами із Севастополем. Крім того, юнацькому складу Ворскли (U19) 9 квітня належить зіграти знову таки в Севастополі. Більше поїздок до Криму, принаймні цього сезону, ворсклянським командам не передбачається. А що буде далі з командами Криму, де вони виступатимуть наступного сезону, наразі невідомо.

Нагадаємо, що в 2014 році Севастополь і Таврія ще не провели жодного офіційного матчу на рідних аренах. Так, поєдинок севастопольського клубу з харківським Металістом був перенесений на більш пізній термін, а сімферопольці свій домашній матч з київським Динамо провели на столичному Олімпійському.

Погода