Матчі - 25-04-2015, 09:04 - sasa 174

Ворскла повертається в боротьбу за Лігу Європи

Ворскла повертається в боротьбу за Лігу Європи

Ворскла другу поспіль гру впевнено виграла, а Богуш третій матч поспіль втримав свої ворота недоторканими.

Ворскла – Волинь – 2:0
Протокол

Ворскла на початку матчу не надто багато атакувала, ніякої навіть потенційної гостроти не створила, зате реалізувала вже перший свій шанс. Втім, оборона Волині сприяла тому, що м\’яч у результаті опинився у воротах Шуста. Спочатку Годований занадто легко Шиндеру дав себе пройти і зробити передачу в штрафну, звідти м\’яч ніхто не вибив (Польовий банально промазав), і Турсунов у простій ситуації влупив повз Шуста.

Незабаром господарі забили і вдруге. Знову по лівому флангу вдалася гарна атака, Турсунов прострілив від лінії воріт, і Сапай подвоїв перевагу своєї команди.

2:0 на 25-й хвилині не може бути вироком в будь-якій ситуації, однак після цього м\’яча лучани стали діяти саме так, ніби вони нічого не можуть зробити. В обороні і раніше виникали величезні діри, а ось в атаці зникла гострота стартових хвилин.

Ворскла настільки контролювала гру, що їй навіть не довелося більше створювати гольові моменти і забивати м\’ячі, бо з кожною хвилиною впевненість у їхній перемозі тільки росла. Біло-зелені абсолютно нічого не дозволяли супернику, перекрили всю четвірку в лінії атаки і навіть не давали починати атаки точними передачами.

Заміни і перерва могли змінити хід зустрічі, враховуючи ораторські здібності Кварцяного. Втім, у другому таймі ситуація абсолютно не змінилася. Ворскла продовжувала бути кращою командою на полі.

Лучани могли добитися успіху за рахунок випадковості, коли після подачі Політило зі штрафного і кількох рикошетів м\’яч потрапив у штангу. Можливо, гол б завів Волинь, а один з небагатьох шансів, який не вдалося реалізувати абсолютно ніяк не вплинув. Ворскла повернула гру в середину поля, де і проходили практично всі основні події другого тайму.

Ворскла впевнено довела гру до перемоги і продовжує погоню за місце в Лізі Європи. Багато чого в цій боротьбі стане зрозуміло наступного тижня коли команда Василя Сачка завітає в гості до Металіста. У разі перемоги над харків\’янами перед Ворсклою відкриються доволі непогані перспективи таки потрапити в зону Ліги Європи.

Погода