Останні новини - 14-03-2014, 05:03 - sasa 301

Ворскла представила новачків

Ворскла представила новачків

14 березня відбулася презентація новачків біло-зелених.

Нагадаємо, що в зимове міжсезоння полтавський клуб поповнився воротарем Станіславом Богушем, універсальним гравцем півзахисту Санжаром Турсуновим і фланговим захисником Олександром Романчуком.

Перед фірмовим магазином атрибутики Ворскли Fan &Play зібралися уболівальники та представники засобів масової інформації. Спочатку слово надали Дмитру Яворському, генеральному директору Ворскли, а потім слово взяв наставник ворсклян.

Василь Сачко зазначив, що команда провела повноцінні збори. Працювали ворскляни, і над тактикою, і над функціональними кондиціями.

– Ми провели хороші спаринги, які допомогли нам побачити наші сильні сторони. Переглянули низку виконавців. Ці хлопці, яких ми взяли в команду, показали, що вони хочуть грати в Ворсклі. Команда готова до чемпіонату України.

Після дали слово і новачкам команди. Станіслав Богуш побажав уболівальникам, усім українцям єдності. На думку футболіста, зараз це дуже важливо. Також воротар висловив надію на те, що команда буде радувати своїх шанувальників, а вони, в свою чергу, будуть приходити на стадіон.

– Команда мене зустріла дуже добре, – підхопив слова свого товариша по команді Санжар Турсунов. – Я думаю, такий згуртований колектив здатний боротися за високі місця в турнірній таблиці.

До речі, на зустрічі не обійшлося без жартів про Санжара і Санжари. Напевно, уболівальники зі Старих і Нових Санжар персонально будуть підтримувати Турсунова. Той, у свою чергу, сказав, що не проти.

– Я дуже радий, що опинився в Полтаві, – сказав Олександр Романчук. – Хочу приносити користь нового колективу, який буквально просочений однією ідеєю, досягти з ним великих успіхів.

Після всіх слів, вболівальники та журналісти поспілкувалися з гравцями, сфотографувалися разом і отримали автографи, – інформує прес-служба біло-зелених.

Прес-конференції - 02-03-2012, 01:03 - olegda 301

Ворскла представила новачків

Ворскла представила новачків

Полтавська Ворскла офіційно представила громадськості новачків, які влилися в колектив на початку року.

Склад команди поповнився трьома футболістами. Відтепер за полтавську команду будуть виступати 21-річний захисник маріупольського \”Іллічівця\” Артур Западня, 20-річний центральний хавбек з «Олександрії» Михайло Козак (з обома гравцями підписано контракти за схемою \”1+1\”) та 21-річний Євген Буднік (права на нього належать харківському \”Металісту\”, виступатиме на правах оренди до літа).

Микола Павлов (головний тренер Ворскли):
– За той час, який я працюю тут, такого хорошого поля у нас ще не було. Це велика заслуга робітників стадіону, яким я за це дуже вдячний. Футболісти, які до нас прийшли 1990-91 років народження. У них великі амбіції та потенціал, які в майбутньому повинні їм допомогти скласти хорошу конкуренцію гравцям основного складу. На мою думку вони принесуть користь нашій команді.
Михайло Козак – універсал, який може зіграти і під нападником, і нападником, і зліва та справа півзахисту. Тому у нього шансів потрапити до основи більші ніж у гравців лише певної позиції. Є великі шанси того, що він зможе дебютувати вже в неділю.
Артур Западня буде складати конкуренцію Селіну, який наприкінці минулого року грав не завжди так, як мені хотілося. Євген Буднік повинен покращити наш напад. Якщо з ним трапиться теж саме, що з Куріловим та Селіним, я буду радіти цьому. Буднік, як і Козак, може грати на різних позиціях.
Безус та Янузі мають довгострокові контракти. Роман жодного разу не говорив, що йому у нас погано і він хоче піти, але якщо нам надійде пропозиція від більш сильнішого клубу, в якому він зміг би заграти і в нас, як говорив Ринат Ахметов, не витримають нерви – тримати ми його не будемо.
Головний наш трансфер сезону – це штучне поле. Ми не тільки плануємо постелити газон, а й встановити трибуни, щоб там могли грати дублюючий склад та юнацькі команди. Крім того, було багато нарікань на роботу з вболівальниками. Відкриття фан-магазину – це перший крок у вирішення цієї проблеми.\"\"

\"\"
Дмитро Яворський (генеральний директор клубу):
– Незважаючи на не дуже добрі погодні умови працівниками стадіону була зроблена колосальна робота для того, що підготувати стадіон до початку матчів. Погода змінюється, але газон у нас в хорошому стані. Вже кілька днів команда тренується на нашому стадіоні. Весь сніг з трибун вже вивезли, тривають останні приготування до відкриття фан-магазину, який буде працювати вже з неділі (офіційне відкриття відбудеться наступного дня).

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

 

Олег ДУБИНА

(фото – автора)

Останні новини - 06-07-2011, 07:07 - sasa 301

\”Ворскла\” представила новачків

Ворскла представила новачків

В пресс-центре ФК «Ворскла» состоялась презентация новичков команды, которые будут защищать честь клуба в сезоне 2011/2012.

Таковых в клубе трое – Иван Кривошеенко, Павел Ребенок и Сергей Закарлюка. Сначала со вступительным словом выступил главный тренер «Ворсклы» Николай Павлов.

– Погода немного испортилась на сборах, но все равно, сильно не мешала проводить нам удачные тренировки. А по поводу футболистов, которых мы сегодня представляем, хочу сказать, что с Сережей Закарлюкой и Ваней Кривошеенко мы знакомы по совместной работе. Сережа будет хорошим примером для наших ребят, его я знаю еще совсем молодым игроком «Днепра». А Ваня пришел в «Ильичевец» совсем юным, и он провел там восемь лет. Пашу Ребенка больше знаете вы, чем я. Говорят, что нельзя войти в одну реку дважды, так вот это неправда. Такое возможно только в том случае, если он ушел из команды по-плохому. Павел, я уверен, еще покажет свою лучшую игру и личные качества.

Дмитрий Яворский , генеральный директор ФК «Ворскла», еще переживая события едва отшумевшего матча за Суперкубок между «Шахтером» и «Динамо», начал именно с этой темы.

– Я думаю, Полтава смогла достойно провести Суперкубок. Никаких замечаний от руководителей ФФУ и ПФЛ не было. А Олегу Бабаеву, президенту «Ворсклы» и Константину Жеваго, почетному президенту, выразили благодарность.

Поделились своими впечатлениями от первых дней пребывания в новом статусе и сами игроки.

Сергей ЗАКАРЛЮКА , полузащитник ФК «Ворскла»:

– Команда молодая, хорошая и с каждым годом прогрессирует. Я ощутил, что тут растет перспективная молодежь под чутким руководством Николая Павлова. Впечатления самые позитивные.

Павел РЕБЕНОК , полузащитник ФК «Ворскла»:

– Очень приятно вернуться в «Ворсклу». Я начинал свою карьеру в большом футболе тут. Приятно будет поработать с легендарным тренером.

Иван КРИВОШЕЕНКО , полузащитник ФК «Ворскла»:

– Для меня «Ворскла» – это шаг вперед. Я постараюсь сделать все возможное, чтобы помочь команде осуществить ее планы.

 

Пресс-служба ФК \”Ворскла\”

Останні новини - 02-03-2011, 06:03 - sasa 301

\”Ворскла\” представила новачків

Ворскла представила новачків

Полтавська «Ворскла» продовжила добру традицію й напередодні старту другого кола влаштувала представлення новачків клубу.

Крім того, на питання представників мас-медіа були готові відповісти головний тренер Микола Павлов, президент клубу Олег Бабаєв і генеральний директор Дмитро Яворський. Першим слово взяв Олег Бабаєв. Він повідомив, що із цього року збільшаться фінансові вливання в клуб, які зменшилися протягом двох минулих років внаслідок кризи. Президент запевнив, що матеріально-технічна база клубу розвиватиметься й надалі. Зокрема, у планах побудова нового поля зі штучним покриттям. Щодо завдань, то Олег Бабаєв визнав, що любить говорити про них розпливчасто. «Завдання – найвищі!» – такою була відповідь Бабаєва. Олег Мейданович відзначив, що непогано було б повернутися до єврокубків і премія за підсумками сезону команді передбачена лише за місце в «зоні Європи». Йшлося також і про стан газону стадіону «Ворскла», який після останнього матчу між полтавцями й «Металістом» Мирон Маркевич назвав городом. Наразі газон у задовільному стані й співробітники клубу зроблять усе можливе, щоб до гри він був максимально підготовленим.

Далі слово взяв Микола Павлов, який висловив задоволення роботою, яку команда провела на зборах і коротко представив новачків клубу. Усі, як один, новобранці «Ворскли» стверджували, що вони потрапили до чудової команди й зроблять усе від них можливе, щоб закріпитися в стартовому складі. Хоча Микола Петрович відзначив, що поява в суботньому матчі в старті хоча б двох із них уже буде непоганим показником трансферної політики.

Завершилася зустріч традиційною фотосесію і запрошенням Олега Бабаєва до полтавського уболівальника прийти на стадіон і підтримати команду, яка зробить усе можливе, щоб порадувати свого глядача видовищною і результативною грою.

Погода