Останні новини - 06-05-2011, 05:05 - sasa 142

\”Ворскла\” привітала своїх ветеранів

\”Ворскла\” привітала своїх ветеранів

У ресторані «Ворскла» зібралися ті, хто вірою і правдою служив полтавської команді майстрів, і в різні роки проливав піт і кров за спортивну славу рідного міста, примножуючи здобутки на аренах колишнього Радянського Союзу.

 

На розіслані запрошення футбольного клубу напередодні свята Перемоги відгукнулися близько двох десятків осіб. Саме вони чудово пам\’ятають, якою вона була повоєнна футбольна Полтава.

«Ми пишаємося кожним з них, – сказав генеральний директор ФК «Ворскла»Дмитро Яворский, – дуже вдячні за те, що свого часу писали історію нашого клубу в той непростий для країни час, і продовжують зараз працювати на благо розвитку дитячо-юнацького футболу нашого регіону. Нам приємно, що можемо зібратися в такому сімейному колі, поговорити про справи минулого, багато довідатися. Напередодні свята Перемоги хочеться побажати нашим ветеранам міцного здоров\’я і більше радісних моментів у житті. Всі вони цього заслужили».

І хоча День Перемоги для багатьох все ж сумне свято, за столом полтавські футбольні ветерани більше жартували, згадуючи своє босоноге дитинство, коли м\’яч для всіх і для кожного був головним атрибутом для підтримки гарного настрою. Футбольному клубу бажали яскравих перемог не тільки у Україна, але й у європейських кубках.

 

Прес-сулжба ФК \”Ворскла\”

Погода