- 03-12-2018, 08:12 - admin 610

«Ворскла» програє другий «лобовий» матч поспіль

«Олександрія» перемагає в Полтаві завдяки швидкому голу Ковальця.
«Ворскла» програє другий «лобовий» матч поспіль

Останній домашній матч у цьому календарному році виявився невдалим для «Ворскли». Команда поступилася й не змогла достойно попрощатися з своїми вболівальниками.

Неприємності для «біло-зелених» розпочалися вже з 4-ї хвилини. Ворскляни дали Ковальцю наблизитися до воріт й достатньо часу на підготовку удару. Кирило пробив на виконання й не залишив шансів Шусту – 0:1.

Забивши швидкий гол, гості опинилися в своїй стихії. Як важко проходити оборону підопічних Володимира Шарана знають, напевне, всі команди Прем’єр-Ліги. У «Ворскли» з цим теж були суттєві труднощі. Хоча двічі Кулачу все ж вдавалося небезпечно пробивати по воротах. Паньків щоразу демонстрував свій високий клас і вкотре в голові почало виникати питання, чому Бойко, а не він викликається до національної збірної. Не забували олександрійці й про атаку. На останній хвилині тайму з хорошої позиції пробивав Цуріков – м’яч ковзнув по зовнішній стороні лівої від воротаря стійки й залишив межі поля.

По перерві гості ще більше закрилися біля власних воріт й в атаці майже не з’являлися. Полтавці володіли ініціативою та намагалися розхитати оборону опонента, втім усе марно. Найреальніший момент для взяття воріт в середині другого тайму мав Сапай, але, перебуваючи в трьох-чотирьох метрах від, так і не зміг знайти шпарину між голкіпером і захисником. Удар Вадима пройшов поруч із стійкою. Також небезпечно зі штрафного пробивав Кулач – знову надійно зіграв Паньків. Штурм наприкінці зустрічі нічого не приніс і фінальний свисток арбітра застав «Олександрію» в атаці.

«Ворскла» програє другий «лобовий» матч поспіль і тепер на команду очікує дуже напружена боротьба навесні за місце в першій «шістці». Саме це на даний момент бачиться головною задачею полтавців. Про повторення минулорічного бронзового успіху, на жаль, поки не йдеться.

«Ворскла» – «Олександрія» – 0:1

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Скляр, Габелок (Карека, 81), Кулач, Чеснаков, Сапай (Сергійчук, 60), Коломоєць (Ребенок, 75), Чижов, Саків, Артур.

«Олександрія»: Паньків, Микицей, Бондаренко, Ковалець (Довгий, 84) Цуріков, Запорожан, Сітало, Шастал (Протасов, 67), Шендрик, Гречишкін (Задерака, 73), Банада.

Гол: Ковалець (4).

Попереджені: Артур (13), Чеснаков (18), Сапай (50), Пердута (74) – Микицей (16), Банада (56), Ковалець (72).

Олександр Данник

Погода